Gemeente Haarlemmermeer

Gemeente Haarlemmermeer en ViS Detachering

ViS Detachering biedt ondersteuning aan de gemeente Haarlemmermeer door de inzet van een Stedenbouwkundige en Verkeerskundige. De kernwaarden van de gemeente en ViS komen goed overeen, het is dus geen verrassing dat de samenwerking zo goed verloopt!

ViS medewerkers bij gemeente Haarlemmermeer

Stedenbouwkundige

Bij de gemeente Haarlemmermeer is via ViS Detachering een Stedenbouwkundige van start gegaan. Onze Stedenbouwkundige is verantwoordelijk voor het begeleiden, beoordelen en afstemmen van plannen met externe Stedenbouwkundigen. Daarnaast geeft hij advies aan diverse kwaliteitsteams en coördineert hij de werkzaamheden. Een dynamische en veelzijdige functie, waarbij geen dag hetzelfde is!

Verkeerskundige

Bij de gemeente Haarlemmermeer via ViS Detachering tevens een Verkeerskundige aan de slag gegaan. De Verkeerskundige is in zijn functie verantwoordelijk voor het geven van verkeerskundig advies en de toetsing van de haalbaarheidsfase tot definitief ontwerp. Daarnaast bestaan zijn werkzaamheden onder andere uit het behandelen van BLVC-plannen en het voorbereiden van verkeersbesluiten.

Over gemeente Haarlemmermeer

Gemeente Haarlemmermeer is één van de grootste gemeenten in ons land. Deze moderne gemeente heeft een rijke historische achtergrond en heeft haar burgers hoog in het vaandel staan. De bewoners van Haarlemmermeer omschrijven de gemeente als betrokken, dienstverlenend en innovatief. Deze mensgerichte en innovatieve benadering is een goede match met ViS!

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Gemeente Gouda of onze volgende opdrachtgever Gemeente Hardinxveld-Giesendam. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

logo gemeente haarlemmermeer