Gemeente Haarlemmermeer

Gemeente Haarlemmermeer en ViS Detachering

ViS Detachering biedt ondersteuning aan de gemeente Haarlemmermeer door de inzet van een Stedenbouwkundige en Verkeerskundige. De kernwaarden van de gemeente en ViS komen goed overeen, het is dus geen verrassing dat de samenwerking zo goed verloopt!

ViS medewerkers bij gemeente Haarlemmermeer

Stedenbouwkundigen

Bij de gemeente Haarlemmermeer zijn via ViS Detachering meerdere Stedenbouwkundigen van start gegaan. De Stedenbouwkundigen zijn verantwoordelijk voor het begeleiden, beoordelen en afstemmen van plannen met externen. Daarnaast geven zij advies aan diverse kwaliteitsteams en coördineren zij de werkzaamheden. Een dynamische en veelzijdige functie, waarbij geen dag hetzelfde is!

(Junior) Verkeerskundige

Bij de gemeente Haarlemmermeer is via ViS Detachering tevens een Verkeerskundige en een Junior Verkeerskunde aan de slag gegaan. De (Junior) Verkeerskundige is in zijn functie verantwoordelijk voor het geven van verkeerskundig advies en de toetsing van de haalbaarheidsfase tot definitief ontwerp. Daarnaast bestaan zijn werkzaamheden onder andere uit het behandelen van BLVC-plannen en het voorbereiden van verkeersbesluiten.

Coördinator Bereikbaarheid

Bij de gemeente Haarlemmermeer is via ViS Detachering een Coördinator Bereikbaarheid van start gegaan. De Coördinator is in zijn functie verantwoordelijk voor het voeren van overleggen en het beoordelen van aanvragen en meldingen. Daarnaast bestaan zijn werkzaamheden uit het onderhouden van contacten met betrokkenen en het behandelen van BLVC-plannen.

Werkvoorbereider Maatschappelijk Vastgoed en Onderwijshuisvesting

Via ViS Detachering is bij de gemeente Haarlemmermeer een Werkvoorbereider Maatschappelijk Vastgoed van start gegaan. In deze functie is hij verantwoordelijk voor een deel van de gemeentelijke vastgoedportefeuille, ten behoeve hiervan verricht hij de volgende werkzaamheden: het onderhouden van contacten met klanten, het leveren van een belangrijke bijdrage ten behoeve van de voorbereiding en afronding van projecten, het geven van adviezen met betrekking tot het vakgebied en het nauwlettend in de gaten houden van beleidsmatige ontwikkelingen.

Over gemeente Haarlemmermeer

Gemeente Haarlemmermeer is één van de grootste gemeenten in ons land. Deze moderne gemeente heeft een rijke historische achtergrond en heeft haar burgers hoog in het vaandel staan. De bewoners van Haarlemmermeer omschrijven de gemeente als betrokken, dienstverlenend en innovatief. Deze mensgerichte en innovatieve benadering is een goede match met ViS!

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Gemeente Gouda of onze volgende opdrachtgever Gemeente Hardinxveld-Giesendam. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

logo gemeente haarlemmermeer