Gemeente Gouda

Bijdrage ViS Detachering

Sinds 2006 hebben wij met de gemeente Gouda een zeer intensieve relatie. In deze beginperiode van ViS is er na de eerste succesvolle inzet direct een raamovereenkomst afgesloten voor de functies van Projectleider, Assistent Projectleider, Toezichthouder en Directievoerder. Vanaf dat moment zijn er voor al deze rollen meerdere medewerkers ingezet, waarvan een aantal uiteindelijk ook in dienst is getreden bij de gemeente.

De projecten waar ons personeel op wordt ingezet is in de breedte van stedelijke infrastructuur. Hierbij kunt u denken aan:

  • reconstructies van wegen (van asfaltonderhoud tot en met het tracé van een ringweg);
  • rioleringsprojecten (van relining tot en met de volledige vervanging inclusief de huisaansluitingen in een hele wijk);
  • (her-)ontwikkeling van gebieden, zowel woonwijken als industriegebied;
  • aanleg en vervanging van kunstwerken (van loopbruggen tot de renovatie van sluizen);
  • (groot) onderhoud aan cultuurtechnisch werk;
  • aanleg en/of de volledige vervanging van de openbare verlichting en VRI’s.

Recentelijk zijn er twee Projectleiders van ViS actief geweest bij de gemeente. Hun specifieke rol betreft het initierent, coördineren, realiseren en evalueren van werkzaamheden (door derden) en het bewaken van de voortgang, het budget, de kwaliteit en de informatievoorziening. Daarnaast verzorgen zij alle noodzakelijke communicatie met bewoners en andere belanghebbenden. Verder voeren zij overleg, onderhandelen en onderhouden contact daarover met in- en externe partijen, zoals interne opdrachtgevers, vergunningverlenende afdelingen, ingenieursbureaus, nutsbedrijven en aannemers.

Over de Gemeente Gouda

De Gemeente Gouda is een middelgrote gemeentelijke organisatie in de provincie Zuid-Holland. De gemeente is volop in ontwikkeling en er zijn diverse voorname projecten op het gebied van de ruimtelijke ontwikkeling gaande.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Gemeente Etten-Leur of onze volgende opdrachtgever Gemeente Lansingerland. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers ViS Detachering - Gemeente Gouda logo