Gemeente Gooise Meren

Gemeente Gooise Meren en ViS Detachering

Bij de gemeente Gooise Meren levert ViS ondersteuning op het gebied van toezicht in de openbare ruimte.

ViS medewerker bij gemeente Gooise Meren

Toezichthouder Civiele Techniek

De Toezichthouder Civiele Techniek is verantwoordelijk voor het dagelijks toezicht en de controle op civieltechnische werkzaamheden in de openbare ruimte uitgevoerd door aannemers (onderhoud aan wegen, riolering, OV/VRI, kabels en leidingen). Daarnaast zorgt hij voor het ondersteunen van de Assetmanagers en de Werkvoorbereiders Wegen, Rioleringen, OVL/VRI. Tevens is hij verantwoordelijk voor het monitoren van storingsonderhoud, het aansturen van de aannemers en het mede organiseren en bijwonen van bouwvergaderingen. Tenslotte behoort het verzorgen van de administratie en technische zaken omtrent civieltechnische werkzaamheden en het fungeren als aanspreekpunt voor bewoners en gebruikers tot de werkzaamheden.

Over gemeente Gooise Meren

Gemeente Gooise Meren is een gemeente die het verschil wilt maken en is hartelijk, betrouwbaar en ondernemend in haar doen en denken. Samen met haar inwoners maakt ze het mogelijk dat de gemeente een aantrekkelijke woon- en werkomgeving blijft.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Gemeente Etten-Leur of onze volgende opdrachtgever Gemeente Gouda. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.