Gemeente Etten-Leur

Gemeente Etten-Leur en ViS Detachering

ViS Detachering heeft al vele jaren een goede relatie met gemeente Etten-Leur. Er zijn hier meerdere Projectleiders aan de slag gegaan, waarbij er momenteel één al enige tijd in vaste dienst is (naar volle tevredenheid van zowel opdrachtgever als (ex-)collega).

ViS medewerkers bij gemeente Etten-Leur

Voor gemeente Etten-Leur wordt door onze medewerkers aan projecten binnen het openbaar gebied van de gemeente gewerkt. Bijvoorbeeld grote reconstructies van wegen, herbestratingsprojecten, (her-)ontwikkeling van gebieden en grote onderhoudsprojecten. Onze medewerkers zijn werkzaam in de functie van Projectleider en Beheerder.

Projectleider

Uit de Operatie Water Weg komen meerdere projecten voort, waarvoor onder andere onze Projectleiders verantwoordelijk voor de technische leiding zijn. Operatie Water Weg is een grootschalig programma ter voorkoming van wateroverlast (binnen huizen en bedrijven).

Beheerder

Tevens is er bij de gemeente Etten-Leur vanuit ViS een Beheerder ingezet voor de openbare ruimte, die voornamelijk verantwoordelijk is voor het Groen. Hierbij heeft hij aan meerdere onderhoudsplannen gewerkt en begeleidt de hieruit voortkomende projecten.

Over Gemeente Etten-Leur

De gemeente Etten-Leur is een middelgrote gemeente met een werk regionale functie en ligt in de provincie Noord-Brabant. De organisatie is sterk aan het groeien door de ontwikkeling van het nieuwe stadscentrum en de aanleg van nieuwbouwwijken.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Gemeente Dronten of onze volgende opdrachtgever Gemeente Gouda. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers ViS Detachering - Gemeente Etten-Leur logo