Gemeente Etten-Leur

Bijdrage ViS Detachering

Inmiddels heeft ViS al meerdere jaren een goede relatie met de gemeente Etten-Leur. Er zijn hier meerdere Projectleiders aan de slag gegaan, waarbij er momenteel één al enige tijd in vaste dienst is (naar volle tevredenheid van zowel opdrachtgever als (ex-)collega). Er wordt hier aan projecten gewerkt binnen het openbaar gebied van de gemeente, zoals grotere reconstructies van wegen, herbestratingsprojecten, (her-)ontwikkeling van gebieden en grotere onderhoudsprojecten.

Maar tevens wordt aan een grootschalig programma ter voorkoming van wateroverlast (binnen huizen en bedrijven) gewerkt, Operatie Water Weg. Voor de technische leiding binnen meerdere van de projecten die hier uit voortkomen, zorgt onder andere één van onze Projectleiders.
Tevens is er vanuit ViS een Beheerder ingezet voor de openbare ruimte die voornamelijk verantwoordelijk is voor het Groen. Hierbij werkt hij meerdere onderhoudsplannen uit en begeleidt de hieruit voortkomende projecten.

Over Gemeente Etten-Leur

De gemeente Etten-Leur is een middelgrote gemeente met een werk regionale functie en ligt in de provincie Noord-Brabant. De organisatie is sterk aan het groeien door de ontwikkeling van het nieuwe stadscentrum en de aanleg van nieuwbouwwijken.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Gemeente Den Haag Ingenieursbureau of onze volgende opdrachtgever Gemeente Gouda. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers ViS Detachering - Gemeente Etten-Leur logo