Gemeente Dronten

Gemeente Dronten en ViS Detachering

Bij gemeente Dronten levert ViS Detachering expertise, controle en toezicht op het gebied van de WABO.

ViS medewerker bij gemeente Dronten

Casemanager WABO

Via ViS Detachering is een Casemanager WABO aan de slag gegaan. In deze rol ben je het aanspreekpunt op het gebied van de WABO en geef je voorlichting aan diverse partijen. Je beoordeelt en coördineert de aangevraagde omgevingsvergunningen, sloopvergunningen, vooroverlegplannen en principeverzoeken en zorgt voor een adequate afhandeling. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het toetsen van de aanvragen aan het bestemmingsplan, het Bouwbesluit en andere relevante wet- en regelgeving.

Over gemeente Dronten

Gemeente Dronten is een middelgrote gemeente met een flinke dosis lef. In veertig jaar tijd groeide Dronten uit tot een gemeente met meer dan 40.000 inwoners. Als millennium en fairtrade gemeente is zij zeer betrokken is bij de samenleving en heeft zij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Er wordt volop ontwikkeld in deze gemeente en men gaat uitdagingen niet uit de weg.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Gemeente Den Haag of onze volgende opdrachtgever Gemeente Etten-Leur. Ga terug naar het opdrachtgeversoverzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

logo gemeente dronten