Gemeente Dronten

Bijdrage ViS Detachering

Bij de Gemeente Dronten levert ViS kennis en kunde via een Casemanager Wabo. Deze Casemanager is het aanspreekpunt op het gebied van de Wabo en geeft voorlichting aan klanten. Hij beoordeelt en coördineert de aangevraagde omgevingsvergunningen, sloopvergunningen, vooroverlegplannen en principeverzoeken en zorgt voor de afhandeling daarvan. Daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor het toetsen van de aanvragen aan het bestemmingsplan, het bouwbesluit en andere relevante wet- en regelgeving.

Over Dronten

De gemeente Dronten is een jonge, middelgrote gemeente met een flinke dosis lef. In veertig jaar tijd groeide Dronten uit tot een gemeente met meer dan 40.000 inwoners. Als millennium- en fairtrade gemeente is zij zeer betrokken is bij de samenleving en heeft zij duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Er wordt volop ontwikkeld in deze gemeente en men gaat uitdagingen niet uit de weg.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Gemeente Den Haag of onze volgende opdrachtgever Gemeente Etten-Leur. Ga terug naar het opdrachtgeversoverzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

logo gemeente dronten