Ingenieursbureau Gemeente Den Haag

Ingenieursbureau Gemeente Den Haag en ViS Detachering

Bij het Ingenieursbureau van de gemeente Den Haag levert ViS Detachering ondersteuning bij de werkvoorbereiding van multidisciplinaire projecten in de openbare ruimte van de stad.

ViS Medewerkers bij Ingenieursbureau Gemeente Den Haag

Tekenaar / Werkvoorbereider Civiele Techniek

Via ViS Detachering zijn bij gemeente Den Haag meerdere Tekenaars / Werkvoorbereiders Civiele Techniek aan de slag gegaan. De Tekenaars/ Werkvoorbereiders zijn verantwoordelijk voor het bieden van ondersteuning bij de voorbereiding van civieltechnische aanpassingen aan het spoor inclusief de ruimtelijke inrichting, het aanpassen en opwaarderen van de haltes op basis van het HOV (Hoogwaardig Openbaar Vervoer). Tevens zijn ze verantwoordelijk voor het asfaltonderhoud en diverse herinrichtingen in stedelijk gebied. Hierbij verzorgen ze de technische uitwerking, stellen contracten en faseringsvoorstellen op en zijn medeverantwoordelijk voor aanbestedingen.

Over Ingenieursbureau Gemeente Den Haag

Ingenieursbureau Den Haag is het ontwerp- en ingenieursbureau van de gemeente. De kracht van het bureau ligt in de duurzame inrichting van de openbare ruimte, zowel boven- als ondergronds.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Gemeente Den Bosch of onze volgende opdrachtgever Gemeente Dronten. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers ViS Detachering - Gemeente Den Haag Ingenieursbureau logo