Gemeente Den Haag Ingenieursbureau

Bijdrage ViS Detachering

Bij het Ingenieursbureau van de Gemeente Den Haag leveren we ondersteuning bij de werkvoorbereiding van multidisciplinaire projecten in de openbare ruimte van de stad. Vanwege de opwaardering van een aantal tramlijnen die door Den Haag lopen, worden diverse tracés gereed gemaakt en aangepast zodat deze vergelijkbaar zijn met het traject RandstadRail.

De ondersteuning bestaat voornamelijk uit de voorbereiding van civieltechnische aanpassingen aan het spoor inclusief de ruimtelijke inrichting, het aanpassen en opwaarderen van de haltes op basis van HOV (Hoogwaardig Openbaar Vervoer), maar ook asfaltonderhoud en diverse herinrichtingen in stedelijk gebied. Hierbij wordt de technische uitwerking gemaakt, contracten opgesteld, faseringsvoorstellen opgesteld en de aanbesteding verzorgd.

Over Gemeente Den Haag Ingenieursbureau

Ingenieursbureau Den Haag is het ontwerp- en ingenieursbureau van de gemeente. De kracht van het bureau ligt in de duurzame inrichting van de openbare ruimte, zowel boven- als ondergronds.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Gemeente Den Bosch of onze volgende opdrachtgever Gemeente Etten-Leur. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers ViS Detachering - Gemeente Den Haag Ingenieursbureau logo