Gemeente Den Bosch

Bijdrage ViS Detachering

Bij de gemeente Den Bosch ondersteunt ViS de organisatie met meerdere adviseurs.

Projectleider Wijkbeheer

Een Projectleider Wijkbeheer is voor de afdeling Beheer en Programmering openbare ruimte actief binnen de sector Stadsbeheer. Hierbij programmeert onze adviseur de civiele en cultuurtechnische projecten en het beheren en onderhouden van het openbaar gebied van de gemeente. Klantgericht werken en samenwerking tussen de verschillende vakgebieden zijn belangrijke doelstellingen. Hierbij is communicatie met de aannemers en samenspraak met bewoners een belangrijk aspect om te komen tot een verbetering van groen- en speelplekken, verhardingen en het cyclisch beheer an hun wijk.

Adviseur Planvorming

Een Adviseur Planvorming ondersteunt de gemeente bij de vaststelling van bestemmingsplannen, waar het gaat om archeologische aspecten. De afdeling Bouwhistorie, Archeologie en Monumenten adviseert niet alleen over archeologische vraagstukken en projecten, maar levert ook regionale adviesdiensten aan buurgemeenten in Noord-Brabant. In deze adviserende rol is ViS nauw betrokken bij diverse ontwikkelingen en projecten in de openbare ruimte. We helpen mee bij de behartiging van archeologische belangen, rekening houdend met geldende wet- en regelgeving en juridische aspecten.

Over Gemeente Den Bosch

De gemeente Den Bosch ligt in de provincie Noord-Brabant. De gemeente ontwikkelt volop nieuwe woon- en kantoorlocaties en bedrijventerreinen. Dit met het doeleinde om vitaliteit en dynamiek in het gevestigde bedrijfsleven van de stad te kunnen blijven garanderen. Duurzaamheid staat bij deze gemeente hoog in het vaandel.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel of onze volgende opdrachtgever Gemeente Den Haag Ingenieursbureau. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers ViS Detachering - Gemeente Den Bosch logo