Gemeente Delft

Gemeente Delft en ViS Detachering

ViS Detachering biedt de gemeente Delft ondersteuning door het inzetten van een Senior Projectmanager Gebiedsontwikkeling. De gemeente heeft vernieuwing hoog in het vaandel staan, evenals duurzaamheid en samenwerkingen met betrokken partijen. Dit is een goede match met ViS!

ViS medewerkers bij gemeente Delft

Senior Projectmanager Gebiedsontwikkeling

Via ViS Detachering is er een Senior Projectmanager Gebiedsontwikkeling van start gegaan. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het geven van sturing aan de (her)ontwikkeling van verschillende locaties. Daarnaast is hij ook verantwoordelijk voor de middelen en resultaten, stuurt hij de interne organisatie aan, voert hij onderhandelingen met marktpartijen, geeft hij advies aan de opdrachtgever, fungeert hij als aanspreekpunt en zorgt hij voor de totstandkoming van de planvorming. De Senior Projectmanager Gebiedsontwikkeling is dus echt de spil in projecten!

Over gemeente Delft

De gemeente Delft maakt onderdeel uit van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Zij is een moderne gemeente met een historische binnenstad en het creëren van een optimale leefomgeving is haar doel. Zij heeft haar bewoners, ondernemers en medewerkers hoog in het vaandel staan. Zij omschrijven de gemeente dan ook als dienstverlenend en betrokken.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgevers Gemeente Capelle aan den IJssel of onze volgende opdrachtgever Gemeente Den Bosch. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.