Gemeente Capelle aan den IJssel

Gemeente Capelle aan den IJssel en ViS Detachering

ViS Detachering levert een bijdrage bij gemeente Capelle aan den IJssel op het gebied van het ontwerp, de engineering en werkvoorbereiding voor diverse projecten in de openbare ruimte.

ViS medewerkers bij gemeente Capelle aan den IJssel

Ontwerper / Werkvoorbereider Civiele Techniek

Via ViS Detachering is er een Civieltechnisch Werkvoorbereider van start gegaan. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de technische haalbaarheid en inpasbaarheid van ontwerpen. Daarnaast verzorg je het tekenwerk en de bestekwerkzaamheden. Er vindt een nauwe samenwerking plaats met de verschillende vakdisciplines en er wordt veelvuldig afgestemd met de betrokken stakeholders en de omgeving.

Projectleider Civiele Techniek

Via ViS Detachering is eer een Projectleider Civiele Techniek aan de slag gegaan. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het leiden van projecten op het gebied van de inrichting en realisatie van de infrastructuur in de openbare ruimte in verschillende projectfasen.

Over gemeente Capelle aan den IJssel

Bij gemeente Capelle aan den IJssel werken ze met een eigen ingenieursbureau aan een hoogwaardig, gevarieerd en duurzaam woon- en werkklimaat. De gemeente staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid en zij heeft tevens de persoonlijke ontwikkeling van haar medewerkers hoog in het vaandel staan.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgevers Gemeente Buren of onze volgende opdrachtgever Gemeente Delft. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Logo Capelle aan den IJssel - Opdrachtgever ViS Detachering