Gemeente Capelle aan den IJssel

Bijdrage ViS Detachering

Met ViS leveren we een bijdrage op het gebied van het ontwerp, de engineering en werkvoorbereiding voor diverse projecten in de openbare ruimte van de gemeente. De Civieltechnisch Werkvoorbereider behelst zich met de technische haalbaarheid en inpasbaarheid van ontwerpen. Daarnaast verzorgt hij het tekenwerk en de bestekwerkzaamheden. Er vindt nauwe samenwerking plaats met de verschillende vakdisciplines en er wordt veelvuldig afgestemd met de betrokken stakeholders en de omgeving.

Over Gemeente Capelle aan den IJssel

Bij Gemeente Capelle aan den IJssel werken ze met een eigen ingenieursbureau aan een hoogwaardig, gevarieerd en duurzaam woon- en werkklimaat. De gemeente is vanaf de jaren zestig in hoog tempo gegroeid tot een stad van circa 67.000 inwoners. De laatste grote uitbreidingswijken zijn gereed. De gemeente werkt er nu hard aan om de bestaande wijken en het centrumgebied te vernieuwen.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgevers Gemeente Buren of onze volgende opdrachtgever Gemeente Den Bosch. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Logo Capelle aan den IJssel - Opdrachtgever ViS Detachering