Gemeente Buren

Bijdrage ViS Detachering

Sinds een behoorlijk aantal jaar heeft ViS een prima relatie met de gemeente Buren. Deze is ontstaan door een vraag van een oud-collega van ons die inmiddels Teamleider is geworden. In eerste instantie is er een Bestekstoetser aan de slag gegaan die de controle uitvoert over al het binnenkomende bestekswerk van externe advies- en ingenieursbureaus. Daarnaast verzorgt deze medewerker het invoeren van een moederbestek en een ‘eenheidsprijzen’-boek voor de gemeente.

Ook is er een Projectleider aan de slag gegaan die verantwoordelijk is voor projecten voortkomend uit vragen van de afdelingen Ruimtelijk Beheer en Ontwikkeling. Hij heeft de volledige projecten op zich genomen. Hij was betrokken bij het opstellen van kostencalculaties en het formuleren van het Programma van Eisen. Ook bij de directievoering tijdens de uitvoering was hij betrokken.

Tot slot hebben wij een Beheerder Riolering ingezet die het beheer van het volledige rioolstelsel, inclusief de gemalen voor zijn rekening neemt. Hierbij houdt hij het beheersprogramma actueel en besteedt het hieruit voortkomende onderhoudswerk uit. daarnaast verzorgt hij een belangrijk deel van het teken- en bestekswerk. Deze medewerker is na een periode van zeer tevreden detachering eveneens bij de gemeente in dienst getreden.

Over gemeente Buren

De gemeente Buren ligt in provincie Gelderland. Deze gemeente heeft veel groen in een landschappelijk mooie en gevarieerde omgeving. De gemeente streeft continu naar kwaliteitsverbetering.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Gemeente Bodegraven Reeuwijk of onze volgende opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers ViS Detachering - Gemeente Buren logo