Gemeente Buren

Gemeente Buuren en ViS Detachering

Gemeente Buuren en ViS Detachering hebben een goede, duurzame relatie. Deze is meer dan tien jaar geleden ontstaan door de aanvraag van één van onze oud-collega’s.

ViS Medewerkers bij gemeente Buuren

Bestektoetser

Via ViS Detachering is er een Bestektoetser aan de slag gegaan. Een bestektoetser controleert al het binnenkomende bestekswerk van externe advies- en ingenieursbureaus. Ook verzorgt hij het invoeren van een moederbestek en stelt diverse projectdocumenten op.

Projectleider

Via ViS Detachering is er een Projectleider gestart. De Projectleider is integraal verantwoordelijk voor de projecten en draagt zorg voor het opstellen van kostencalculaties, het formuleren van het Programma van Eisen en is betrokken bij de directievoering tijdens de uitvoering.

Beheerder Riolering

Ook is er via ViS Detachering een Beheerder Riolering van start gegaan. Een Beheerder Riolering beheert het volledige rioolstelsel, inclusief de gemalen. Hierbij wordt het beheersprogramma actueel gehouden en wordt het hieruit voortkomende onderhoudswerk uitbesteed. Ook verzorgt hij een belangrijk deel van het teken- en bestekswerk.

Over gemeente Buren

De gemeente Buren ligt in provincie Gelderland. Deze gemeente heeft veel groen in een landschappelijk mooie en gevarieerde omgeving. De gemeente streeft continu naar kwaliteitsverbetering.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Gemeente Bodegraven Reeuwijk of onze volgende opdrachtgever Gemeente Capelle aan den IJssel. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers ViS Detachering - Gemeente Buren logo