Gemeente Amersfoort

Gemeente Amersfoort en ViS Detachering

ViS Detachering levert ondersteuning op de afdeling Projecten en Programma’s, het gemeentelijk ontwikkelingsbedrijf en het projectmanagementbureau van gemeente Amersfoort.

ViS Medewerkers bij gemeente Amersfoort

Projectleider Stedelijke Infrastructuur

Via ViS Detachering is bij de gemeente een Projectleider Stedelijke Infrastructuur van start gegaan. In deze rol geef je leiding en sturing aan jouw projectteams. Deze teams verzorgen diverse projecten in de openbare ruimte op het gebied van verkeer, beheer en gebiedsontwikkeling. Dat houdt in dat projecten worden geïnitieerd en voorbereid met als doel het behalen van de gewenste resultaten. Hierbij verzorg je de projectbeheersing en bewaak je de financiën, risico’s, kwaliteit en planning. Het afstemmen met de betrokken stakeholders is van groot belang en burgerparticipatie staat hoog in het vaandel. Gedurende de projectrealisatie stem je als Projectleider voortdurend af met de Directievoerder, hierdoor blijft hij gedurende alle projecten betrokken.

Omgevingsmanager

Via ViS Detachering is er een Omgevingsmanager begonnen bij deze gemeente. Als Omgevingsmanager ben je binnen het project de verbinding naar zowel de externe omgeving, als naar de interne bestuurlijke/politieke omgeving en de ambtelijke organisatie. Je richt je hierbij op stakeholdermanagement, raakvlakmanagement, impactmanagement, omgevings- en conditioneringsafspraken en communicatie.

Over gemeente Amersfoort

Amersfoort is een middelgrote gemeentelijke organisatie in het midden van het land in een groene omgeving. De gemeente ligt ingeklemd tussen de A28 en A1 bij knooppunt Hoevelaken en beschikt naast de historische binnenstad ook over een grote vinex-ontwikkelingslocatie genaamd Vathorst.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Gemeente Alphen aan den Rijn of volgende opdrachtgever Gemeente Amsterdam of ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van onze opdrachtgevers.

Logo Gemeente Amersfoort - opdrachtgever ViS Detachering