Gemeente Amersfoort

Bijdrage ViS Detachering

ViS levert ondersteuning op de afdeling Projecten en Programma’s, het gemeentelijk ontwikkelingsbedrijf en het projectmanagementbureau van de Gemeente Amersfoort. Bij het team Projectrealisatie Openbare Ruimte leveren wij een Projectmanager Stedelijke infrastructuur.

Onze Projectmanager geeft leiding en sturing aan zijn projectteams. Deze teams verzorgen diverse projecten in de openbare ruimte op het gebied van verkeer, beheer en gebiedsontwikkeling. Dat houdt in dat projecten worden geïnitieerd en voorbereid met als doel het behalen van de gewenste resultaten. Hierbij verzorgt hij de projectbeheersing en bewaakt hij de financiën, risico’s, kwaliteit en planning. Het afstemmen met de betrokken stakeholders is van groot belang en burgerparticipatie staat hoog in het vaandel. Gedurende de projectrealisatie stemt hij voortdurend af met de betrokken Directievoerder waardoor hij gedurende alle projecten betrokken blijft.

Over gemeente Amersfoort

Amersfoort is een middelgrote gemeentelijke organisatie in het midden van het land in een groene omgeving. De gemeente ligt ingeklemd tussen de A28 en A1 bij knooppunt Hoevelaken en beschikt naast de historische binnenstad ook over een grote vinex-ontwikkelingslocatie genaamd Vathorst.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Gemeente Alphen aan den Rijn of volgende opdrachtgever Gemeente Amsterdam of ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van onze opdrachtgevers.

Logo Gemeente Amersfoort - opdrachtgever ViS Detachering