Gemeente Alphen aan den Rijn

Bijdrage ViS Detachering

Bij de gemeente Alphen aan den Rijn hebben wij een medewerker ingezet voor de Uitvoering van projecten. Onze Toezichthouder is hier met name verantwoordelijk voor het onderdeel ‘Kabels en Leidingen’. Dit houdt in dat voor de projecten in de openbare ruimte het volledige toezicht wordt uitgevoerd door onze medewerker, inclusief de administratie die hierbij van groot belang is. Daarvoor onderhoudt hij veel contact met aannemers, maar tevens met collega’s die voor de gehele projecten verantwoordelijk zijn.

Naast zijn toezichthoudende werkzaamheden is hij een belangrijk deel van zijn rol actief binnen het beheer van de openbare ruimte. Hierbij houdt hij het beheer-systeem bij, maakt hij meldingen aan en begeleidt hij de vergunningstrajecten van opdrachtnemers.

Over de gemeente Alphen aan den Rijn

De Gemeente Alphen aan den Rijn ligt bij ons om de hoek. Dit zorgt voor een nauwe band en samenwerking, maar sinds het een concrete opdrachtgever is, vanaf 2014, hebben wij deze samenwerkende relatie kunnen versterken.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Gemeente Almere of onze volgende opdrachtgever Gemeente Amersfoort. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Logo gemeente Alphen aan den Rijn - Opdrachtgever ViS Detachering