Gemeente Alphen aan den Rijn

Bijdrage ViS Detachering

Bij de gemeente Alphen aan den Rijn hebben wij een medewerker ingezet voor de uitvoering van diverse projecten. Onze Toezichthouder is hier met name verantwoordelijk voor het onderdeel ‘Kabels en Leidingen’. Dit houdt in dat voor de projecten in de openbare ruimte het volledige toezicht wordt uitgevoerd door onze medewerker, inclusief de administratie die hierbij van groot belang is. Daarvoor onderhoudt hij veel contact met aannemers, maar tevens met collega’s die voor de gehele projecten verantwoordelijk zijn. Naast zijn toezichthoudende werkzaamheden is hij actief binnen het beheer van de openbare ruimte. Hierbij houdt hij het beheersysteem bij, maakt hij meldingen aan en begeleidt hij de vergunningstrajecten van opdrachtnemers.

Tevens is bij de Gemeente Alphen aan den Rijn via ViS Detachering een Tekenaar/Ontwerper werkzaam. Hij is verantwoordelijk voor het ontwerpen van diverse tekeningen, van bestekstekeningen tot werktekeningen. Hij speelt een belangrijke rol bij het ontwerp van nieuwe straten en wijken in de gemeente. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het onderhouden van goede contacten met alle betrokkenen gedurende het proces.

Over de gemeente Alphen aan den Rijn

De Gemeente Alphen aan den Rijn ligt bij ons om de hoek. Dit zorgt voor een nauwe band en samenwerking, maar sinds het een concrete opdrachtgever is (vanaf 2014) hebben wij deze samenwerkende relatie kunnen versterken.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Gemeente Almere of onze volgende opdrachtgever Gemeente Amersfoort. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Logo gemeente Alphen aan den Rijn - Opdrachtgever ViS Detachering