Gemeente Alblasserdam

Gemeente Alblasserdam en ViS Detachering

Voor de gemeente Alblasserdam leveren we extra kennis en capaciteit op de werkvoorbereiding van multidisciplinaire projecten in de openbare ruimte. De projecten betreffen het gehele civieltechnische scala (bestrating, bruggen, verkeer, veiligheid, groen, riolering, openbare ruimte). Binnen de gemeente worden zowel beheer en onderhoudsprojecten voorbereid als nieuwe ontwikkelingen en herinrichtingen.

ViS Medewerkers bij gemeente Alblasserdam

Werkvoorbereiders / Tekenaars Civiele Techniek

Via ViS Detachering zijn meerdere Werkvoorbereiders / Tekenaars Civiele Techniek van start gegaan, zij zijn bij het gehele traject van ontwerp tot en met de aanbesteding betrokken. De Werkvoorbereiders / Tekenaars nemen namens de gemeente het probleem van de opdrachtgever aan en brengen het verder in kaart. Zij zoeken met/voor de opdrachtgever naar een oplossing, deze wordt verder uitgewerkt in overzichtelijke uitvoeringstekeningen met bijbehorende scope, planning en calculatie. Tijdens de start van de werkvoorbereiding worden de materialen besteld en de planning bewaakt. In overleg met de Directievoerder wordt het project vervolgens tijdens de realisatie verder begeleid.

Over gemeente Alblasserdam

De gemeente Alblasserdam ligt in de provincie Zuid-Holland. De gemeente heeft veel culturele voorzieningen en een groot cultureel aanbod: van moderne kunstwerken in de openbare ruimte tot aan historische gebouwen.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Delta Infra of onze volgende opdrachtgever Gemeente Almere. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers ViS Detachering Gemeente Alblasserdam