Gemeente Alblasserdam

Bijdrage ViS Detachering

Voor de Gemeente Alblasserdam leveren we extra kennis en capaciteit op de werkvoorbereiding van multidisciplinaire projecten in de openbare ruimte. De projecten betreffen het gehele civieltechnische scala (bestrating, bruggen, verkeer, veiligheid, groen, riolering, openbare ruimte). Binnen de gemeente worden zowel beheer en onderhoudsprojecten voorbereid als nieuwe ontwikkelingen en herinrichtingen. Eén van de voorbeeldprojecten is bijvoorbeeld het project “Scheldeplein”, een herinrichting van het gehele winkelplein.

ViS levert een Werkvoorbereider / Tekenaar Civiele Techniek en is betrokken bij het gehele traject van ontwerp tot en met de aanbesteding. De Werkvoorbereider / Tekenaar neemt names de gemeente het probleem van de opdrachtgever aan en brengt het verder in kaart. Vervolgens wordt met/voor de opdrachtgever gezocht naar een oplossing. De oplossingen worden uitgewerkt in overzichtelijke uitvoeringstekeningen met bijbehorende scope, planning en calculatie. Vervolgens wordt de werkvoorbereiding opgestart, materialen besteld en de planning bewaakt. In overleg met de Directievoerder wordt het project vervolgens tijdens de realisatie verder begeleid.

Over gemeente Alblasserdam

De gemeente Alblasserdam ligt in de provincie Zuid-Holland. De gemeente heeft veel culturele voorzieningen en een groot cultureel aanbod: van moderne kunstwerken in de openbare ruimte tot aan historische gebouwen.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Delta Infra of onze volgende opdrachtgever Gemeente Almere. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers ViS Detachering Gemeente Alblasserdam