Gemeente Gorinchem

ViS Detachering en gemeente Gorinchem

De gemeente Gorinchem is volop in ontwikkeling. Deze toekomstgerichte blik en de wil te blijven ontwikkelen past perfect bij ViS Detachering. Samen hopen we dan ook in de toekomst samen te kunnen blijven werken aan mooie projecten.

ViS medewerker bij gemeente Gorinchem

WABO Casemanager

Bij de gemeente Gorinchem is via ViS Detachering sinds enige tijd een WABO casemanager aan de slag Deze WABO aanvragen en andere bouwgerelatereerde vergunningen. Ook toetst hij reguliere en complexe aanvragen aan de WABO. Het uitvoeren van ontvankelijkheidstoetsen en bouwbesluittoetsen behoord tot zijn werkzaamheden. Net als het coördineren van het vergunningeproces zonder hierbij de geldende termijn uit het oog te verliezen.Tevens heeft hij een adviserende rol bij bouwtechnische en planologische zaken. Hij onderhoudt contacten met externe partijen en biedt ondersteuning bij de behandeling van zienswijzen.

Over gemeente Gorinchem

Gemeente Gorinchem is een echte vestingstad met een rijk verleden gelegen aan het water. Zij is een gemeente die ongeveer 35.000 inwoners telt en waar veel ontwikkelingen plaatsvinden in de openbare ruimte. Ze heeft een ondernemend karakter en is betrokken bij haar inwoners en ondernemers. Daarnaast heeft zij een externe blik en hecht ze veel waarde aan transparantie en samenwerken.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Gemeente Gooise Meren of onze volgende opdrachtgever Gemeente Gouda. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.