Gemeente Zeist

Gemeente Zeist en ViS Detachering

De samenwerking tussen Gemeente Zeist en ViS Detachering is nog jong, maar blijkt door de gedeelde normen en waarden direct een goede match. Zowel de gemeente Zeist als ViS Detachering houden van groen en hechten veel waarden aan persoonlijk contact.

ViS Medewerker en Gemeente Zeist

Coördinator Groen

Bij de gemeente Zeist is een medewerker van ViS Detachering gestart als Coördinator Groen. In deze rol heeft onze medewerker hard gewerkt om de verschillende elementen van groen en spelen combineren tot mooie en aantrekkelijke speelplekken. De ‘Zeister-visie’ is neergezet en er is invulling gegeven aan het uitvoeringsplan speelvoorzieningen. Dit betreft een meerjarig programma met betrekking tot het aanleggen, reconstrueren en onderhoud van de speelvoorzieningen.

De medewerker onderhoudt korte lijnen met de andere medewerkers van de afdeling Service en Onderhoud. Daarnaast wordt de samenwerking tussen de werkvoorbereiders bomen en groen verzorgd en wordt bijgedragen aan de verdere ontwikkeling van het team groen. Ook op het gebied van duurzaamheid en afval draagt ze haar steentje bij. Op deze manier is zij een wezenlijk onderdeel van de afdeling Service en Onderhoud en draagt zij bij aan de kwaliteit van openbare ruimte.

Over Gemeente Zeist

Gemeente Zeist is een middelgrote gemeentelijke organisatie die volop in ontwikkeling is en waar diverse projecten op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling gaande zijn. Gevestigd vlak bij Utrecht en omringt door bossen heeft deze gemeente betrokkenheid hoog in het vaandel.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever gemeente Wijdemeren of onze volgende opdrachtgever gemeente Zoetermeer. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.