Gebiedsmanagers

Bijdrage ViS Detachering

In eerste instantie is er een Projectleider, Adviseur Contracten gestart die zich zowel bezig hield met de coördinatie van projecten als het opstellen van contracten. Hierbij stuurde hij tekenaars en bestekschrijvers aan, schreef hij plannen van aanpak en verzorgde hij aanbestedingen (in combinatie met aannemers). Na een periode van detachering is deze medewerker in dienst getreden bij Gebiedsmanagers. Hij werkt hier na ongeveer drie jaar nog steeds naar tevredenheid van iedereen.

Daarnaast is er een zeer ervaren Directievoerder, Projectleider Uitvoering aan de slag bij Gebiedsmanagers. Hij werkt op een grote nieuwbouwlocatie met een ontwikkelaar waarbij zij de openbare ruimte eveneens voor hun verantwoording moeten nemen. Tijdens de uitvoering is onze medewerker vooral degene die het contract beheerst. Hij adviseert over meer- en minderwerk op basis van afwijkingen, houdt de besteksadministratie bij en coördineert de vergunningen. Met ongeveer 10 miljoen euro voor de openbare ruimte is dat een bijzonder complex traject.

Over Gebiedsmanagers

Gebiedsmanagers bestaat nog geen tientallen jaren als speler in de markt van ingenieursbureaus, maar ze leveren hoogstaand project- en procesmanagement en alle bijbehorende diensten. De projecten hebben vooral betrekking op gebiedsontwikkelingen, maar ook zeker breder dan dat, zoals grote reconstructies van wegen, riolering en stedenbouw. Eigenlijk al sinds de start van het bedrijf hebben wij een uitstekende relatie met het bureau wat heeft geleid tot de inzet van meerdere medewerkers.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Forteck of onze volgende opdrachtgever HK Civiel Adviesbureau. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Logo Gebiedsmanagers - Opdrachtgever van ViS Detachering