Gebiedsmanagers

Gebiedsmanagers en ViS Detachering

Al meerdere jaren is er een succesvolle samenwerking tussen Gebiedsmanagers en ViS Detachering. Inmiddels zijn er meerdere medewerkers succesvol geplaatst.

ViS Medewerkers bij Gebiedsmanagers

Projectleider / Adviseur Contracten

Via ViS Detachering is er een Projectleider / Adviseur Contracten geplaatst. De Projectleider / Adviseur houdt zich bezig met de coördinatie van projecten en het opstellen van contracten. Hierbij worden tekenaars en bestekschrijvers aangestuurd, plannen van aanpak geschreven en aanbestedingen verzorgd (in combinatie met aannemers).

Directievoerder / Projectleider Uitvoering

Tevens is er een Directievoerder / Projectleider Uitvoering geplaatst. Hierbij wordt gewerkt op een grote nieuwbouwlocatie met een ontwikkelaar, waarbij zij tevens verantwoordelijk zijn voor de inrichting van de openbare ruimte. Zij houden zich met name bezig met het beheersen van contracten. Er wordt geadviseerd over meer- en minderwerk op basis van afwijkingen, de besteksadministratie wordt bijgehouden en de vergunningen gecoördineerd.

Over Gebiedsmanagers

Gebiedsmanagers is een gevestigde speler in de markt van ingenieursbureaus en leveren hoogstaand project- en procesmanagement en alle bijbehorende diensten. De projecten hebben vooral betrekking op gebiedsontwikkelingen, maar zij houden zich ook bezig met grote reconstructies van wegen, riolering en stedenbouw.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Forteck of onze volgende opdrachtgever HK Civiel Adviesbureau. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Logo Gebiedsmanagers - Opdrachtgever van ViS Detachering