Forteck

Bijdrage ViS Detachering

Bij aannemersbedrijf Forteck in Rotterdam leveren wij een Senior Werkvoorbereider op de engineering van multidisciplinaire projecten. Onze ervaren Werkvoorbereider is dagelijks actief met het technisch adviseren van opdrachtgevers en de uitvoerende afdeling, stelt kostenbegrotingen en calculaties op, maakt technische werkomschrijvingen, technische tekeningen en diverse plannen en vraagspecificaties e.d. Daarnaast begeleidt hij de bijkomende specialismen binnen de projecten waaronder Bouwkundige, Werktuigbouwkundige en industriële aspecten.

Over Forteck

Forteck is een multidisciplinaire infrastructurele aannemer. De opdrachtgevers lopen uiteen van grote industriële bedrijven in het havengebied van Rotterdam tot en met overheden. Forteck beschikt over een eigen ingenieursbureau, ook bekend onder de naam Quadrant Ingenieurs. Zij kenmerken zich door de praktische kennis en ervaring waarmee opdrachtgevers worden bediend. Zij bieden ondersteuning vanaf de ontwerp fase tot en met de realisatiefase van projecten.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever bbn adviseurs of onze volgende opdrachtgever Gebiedsmanagers. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers ViS Detachering - Forteck logo