Donkergroen

Donkergroen en ViS Detachering

Donkergroen is een organisatie die volop in ontwikkeling is. ViS Detachering levert bij deze innovatieve en creatieve aannemer een bijdrage op het gebied van projectleiding voor de buitenruimte.

ViS medewerkers bij Donkergroen

Via ViS Detachering is een Projectleider actief bij Donkergroen.

Projectleider

De Projectleider is tijdens de voorbereiding- en de realisatiefase verantwoordelijk voor de coördinatie en begeleiding van multidisciplinaire groen- en cultuurtechnische projecten. Hieronder valt de realisatie van een dakpark van een kantorencomplex waar gerecreëerd kan worden. Als Projectleider stuur je op planning, kwaliteit, financiën en veiligheid.

Over Donkergroen

Donkergroen is een landelijk werkende organisatie van creatieve groendenkers en donders. Zij hebben een vernieuwende blik op de beleving van binnen- en buitenruimte. Zij vinden de beleving van de gebruiker erg belangrijk en deze stellen zij dan ook centraal.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Aannemingsbedrijf Van Gelder of onze volgende opdrachtgever Heijmans. Ga terug naar opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers ViS Detachering - Donkergroen logo