Dentalair

Dentalair en ViS Detachering

ViS Detachering blijft zijn netwerk uitbreiden. Daarom zijn wij ook erg enthousiast over de samenwerking met Dentalair. Op deze manier kunnen wij een steentje bijdragen aan de nieuw-, verbouw- en inrichtingsprojecten van deze inspirerende opdrachtgever.

ViS Medewerker bij Dentalair

Bouwkundig Tekenaar

Bij Dentalair is een medewerker van ViS Detachering aan de slag als Bouwkundig tekenaar. In deze rol is zij verantwoordelijk voor het inmeten en opnemen van bouwlocaties. Daarnaast maakt ze installatietechnische-, bouwkundige- en interieurtekeningen. Ze voert print- en plotterwerkzaamheden uit, en verzorgt en completeert tekensets ten behoeve van offerte aanvragen. Ook onderhoudt ze contacten met diverse afdelingen zodat de voorbereidende werkzaamheden van projecten soepel verlopen. Tot slot houdt ze zich bezig met tekenwerk in Revit en AutoCAD.

Over Dentalair

Dentalair biedt tandartspraktijken totaaloplossingen voor hun nieuw-, verbouw- en inrichtingsprojecten. Deze onderneming is zeer succesvol en groeit nog steeds gestaag door. Ze bouwt continu aan duurzame relaties en realiseert zich dat haar groei niet mogelijk is zonder te blijven innoveren. Vanwege blijvende groei nam ook de vraag naar een eigen bouwafdeling toe, om op deze wijze het ‘complete pakket’ aan te kunnen aanbieden. Inmiddels staat er een solide afdeling waarmee ze naar volle tevredenheid aan deze vraag kunnen voldoen.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze volgende opdrachtgever Forteck en onze vorige opdrachtgever Bergwijk Stadspark. Ga terug naar opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.