Delta Infra (onderdeel van DELTA Netwerkgroep)

Delta Infra en ViS Detachering

De samenwerking met Delta Infra is gestart, omdat zij op zoek waren naar een vervanger van een langdurig zieke op de afdeling Vergunningen en Grondzaken. Deze afdeling is verantwoordelijk voor het signaleren en vertalen van relevante ontwikkelingen op het gebied van planologische gebiedsontwikkeling.

ViS Medewerker bij Delta Infra

Medewerker Grondzaken en Vergunningen

Via ViS Detachering is er een Medewerker Grondzaken en Vergunningen geplaatst. In de functie van Medewerker Grondzaken en Vergunningen ben je verantwoordelijk voor het opstellen van juridische voortoetsen voor infrastructurele projecten en verzorg je de hiervoor benodigde vergunningen, eigendommen en zakelijke rechten. Maar ook het regelen van een schadevergoeding voor de verlegging van kabels en leidingen en het indien nodig bezwaar maken of beroep instellen behoren tot de werkzaamheden.

Over Delta Infra

De Zeeuwse DELTA Netwerkgroep biedt volledige dienstverlening op het gebied van technische infrastructuur (elektriciteit, gas, water en data): van ontwerp en engineering tot aanleg, beheer en onderhoud. Daarnaast levert DNWG diensten op het gebied van meettechniek. In de provincie Zeeland, maar ook daarbuiten. Tienduizenden kilometers kabel en leiding zijn bij de medewerkers van DNWG in goede handen. Veiligheid en vakmanschap staan hoog in het vaandel. Het hoofdkantoor van DNWG is gevestigd in Goes.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever BAR-organisatie of onze volgende opdrachtgever Gemeente Alblasserdam. Of ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

https://visdetachering.nl/opdrachtgevers/delta-infra-delta-netwerkgroep/