Bergwijk Stadspark

Bergwijk Stadspark en ViS Detachering

ViS Detachering is een samenwerking aangegaan met Bergwijk Stadspark. Hiermee kunnen wij onze bijdrage leveren aan een bijzondere ontwikkellocatie.

ViS Medewerker bij Bergwijk Stadspark

Projectleiding Uitvoering

In de rol als Projectleiding Uitvoering is onze medewerker verantwoordelijk voor het leiden van de uitvoering op een grote ontwikkel locatie. Hierbij houdt hij zich bezig met het signaleren van afwijkingen ten opzichte het contract. Daarnaast adviseert hij over meer- en minderwerk en termijnbetalingen aan de projectmanager, verzorgt hij de overdracht aan de opdrachtgever en is hij verantwoordelijk voor het besturen van het gehele bestek, inclusief de bijlagen. Ook het opstellen van een toezichtplan, het bijhouden van de besteksadministratie en het controleren van vergunningen behoort tot zijn werkzaamheden. Hij treedt op als aanspreekpunt voor bedrijven en bewoners, hij coördineert werkzaamheden op locatie, regelt het beheer en onderhoud van de bouwlocatie, beheert het gronddepot en zit bouwvergaderingen voor.

Projecten bij Bergwijk Stadspark

Holland Park

Vlak bij het centrum van Amsterdam in de gemeente Diemen wordt een nieuwe sfeervolle woonwijk gerealiseerd. Hier worden grachtenpanden, appartementen, winkels en horeca afgewisseld met sfeervolle straten, water en veel groen.

Over Bergwijk Stadspark

Bergwijk Stadspark is een samenwerkingsverband tussen Snippe Projecten BV en Bouwaccent BV. Zij zijn deze samenwerking speciaal voor de ontwikkeling van het Holland Park en Bergwijkpark aangegaan.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze volgende opdrachtgever Forteck en onze vorige opdrachtgever bbn Adviseurs. Ga terug naar opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.