bbn adviseurs

Bbn en ViS Detachering

Al bijna 50 jaar is bbn actief. ViS Detachering is sinds 2017 een samenwerking gestart om hen te ondersteunen bij de zoektocht naar geschikte kandidaten.

ViS medewerkers bij bbn

Projectmanager

Via ViS Detachering is er een Projectmanager voor afdeling Project- en procesmanagement (PPM) geplaatst. In deze rol worden er huisvestings-, ontwerp- en bouwprocessen aangestuurd vanaf het initiatief tot en met de oplevering. Het zwaartepunt van de activiteiten liggen bij complexe utiliteitsbouw, zowel in de commerciële als in de publieke sector.

Over bbn adviseurs

Opdrachtgevers ontzorgen bij het realiseren van hun huisvesting en het realiseren van de best mogelijke oplossing in een onvoorspelbaar proces. Dat is wat bbn adviseurs doet. Bbn adviseurs is een toonaangevend advies- en managementbureau met circa 120 medewerkers. Het bureau is al bijna 50 jaar actief en heeft een solide reputatie. Ze werken vanuit diverse locaties, waaronder Houten, Rotterdam en Amsterdam.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze volgende opdrachtgever Architectenbureau Akropolis en onze vorige opdrachtgever Forteck. Ga terug naar opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

logo bbn adviseurs - opdrachtgever van ViS Detachering