bbn adviseurs

Bijdrage ViS Detachering

Met bbn adviseurs zijn we in 2017 een samenwerking gestart om ze te ondersteunen bij de zoektocht naar geschikte mensen. De functies bij bbn variëren van Kostendeskundige, Plan-vastgoedeconomen, Projectmanager en Toezichthouder/Directievoerder. Via ViS Detachering is er een Projectmanager voor afdeling Project- en procesmanagement (PPM) werkzaam. In zijn rol als Projectmanager stuurt hij huisvestings-, ontwerp- en bouwprocessen aan vanaf het initiatief tot en met de oplevering. Het zwaartepunt van zijn activiteiten ligt bij complexe utiliteitsbouw, zowel in de commerciële als in de publieke sector.

Over bbn adviseurs

Opdrachtgevers ontzorgen bij het realiseren van hun huisvesting en het realiseren van de best mogelijke oplossing in een voorspelbaar proces. Dat is wat Bbn adviseurs doet. Bbn adviseurs is een toonaangevend advies- en managementbureau met circa 120 medewerkers. Het bureau is al bijna 50 jaar actief en heeft een solide reputatie. Ze werken vanuit diverse locaties, waaronder Houten, Rotterdam en Amsterdam.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze volgende opdrachtgever Architectenbureau Akropolis en onze vorige opdrachtgever Forteck. Ga terug naar opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

logo bbn adviseurs - opdrachtgever van ViS Detachering