Base Consultancy

Base Consultancy en ViS Detachering

Bij Base Consultancy hebben wij meerdere Tekenaars en Kostendeskundigen geplaatst. Base Consultancy handelt met een ‘aanpakken en doorpakken’ mentaliteit, zij zijn kwaliteitsgericht en kostenbewust. Deze mensgerichte en kwalitatieve benadering maakt Base Consultancy een perfecte match met ViS.

ViS medewerkers bij Base Consultancy

Tekenaar

Bij adviesbureau Base Consultancy zijn meerdere Tekenaars geplaatst. Zij zijn verantwoordelijk voor het creëren van diverse bouwkundige tekeningen, van werktekeningen tot en met definitieve ontwerpen. Daarnaast ontwikkelen ze ook duurzame concepten en inventariseren ze diverse bouwkundige klachten. Een dynamische en veelzijdige functie, waarbij geen dag hetzelfde is.

Kostendeskundige

Bij Base Consultancy hebben wij ook een Kostendeskundige geplaatst. Deze is verantwoordelijk voor het ondersteunen van collega’s (senioren/medioren) in projecten en adviesopdrachten. Daarnaast stelt deze verslagen op en maakt planningen, notities, rapporten, berekeningen, tekeningen en presentaties.

Over Base Consultancy

Base Consultancy is een allround technisch adviesbureau, waar kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel staat. Ze helpen opdrachtgevers bij de voorbereiding, projectbegeleiding of beheer en onderhoud van bouwkundige en civieltechnische projecten. Door te werken met multidisciplinaire teams kunnen ze hun klanten altijd van snel en kwalitatief advies voorzien.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze opdrachtgever Akropolis of bbn adviseurs. Ga terug naar opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Logo Base Consultancy