Base Consultancy

Bijdrage ViS Detachering

Bij adviesbureau Base Consultancy zijn via ViS Detachering twee Tekenaars actief. Zij zijn verantwoordelijk voor het creëren van diverse bouwkundige tekeningen, van werktekeningen tot en met definitieve ontwerpen. Daarnaast ontwikkelen ze ook duurzame concepten en inventariseren ze diverse bouwkundige klachten. Een dynamische en veelzijdige functie, waarbij geen dag hetzelfde is!

Over Base Consultancy

Base Consultancy is een allround technisch adviesbureau, waar kwaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel staat. Ze helpen opdrachtgevers bij de voorbereiding, projectbegeleiding of beheer en onderhoud van bouwkundige en civieltechnische projecten. Door te werken met multidisciplinaire teams kunnen ze hun klanten altijd van snel en kwalitatief advies voorzien. Ze handelen met een ‘aanpakken en doorpakken’ mentaliteit, zijn kwaliteitgericht en kostenbewust. Deze mensgerichte en kwalitatieve benadering maakt Base Consultancy een perfecte match met ViS!

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze opdrachtgever Akropolis of bbn adviseurs. Ga terug naar opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Logo Base Consultancy