Architectenbureau Akropolis

Architectenbureau Akropolis en ViS Detachering

Wij hebben bij het architectenbureau Akropolis verschillende Bouwkundig Tekenaars en Projectleiders ingezet. Deze zijn allemaal in dienst getreden bij Akropolis na een periode van detachering via ViS.

ViS medewerkers bij Akropolis Architecten

Projectleider

Via Vis Detachering zijn er meerdere Projectleiders geplaatst bij Akropolis Architecten. Zij zijn verantwoordelijk voor het gehele proces, tot aan de oplevering, zowel op esthetisch als technisch vlak. Daarbij verzorgen zij het tekenwerk tijdens diverse fases, van besteks- en werktekeningen tot verkooptekeningen en van het voorlopig tot definitief ontwerp met de bijbehorende 3D tekeningen.

Projecten bij Akropolis Architecten

Er is gewerkt aan projecten voor renovaties en nieuwbouw van woningbouw en kleinschalige utiliteitsprojecten. Een sprekend voorbeeld is de verbouwing van het NAi, Nederlands Architecteninstituut, te Rotterdam.

Over Akropolis Architecten

Architectenbureau Akropolis is opgericht in 1972. Zij blinken uit in strategisch ontwerp. Het bureau heeft liefde voor het vak en combineert dit met ambachtelijke kennis en veel praktijkervaring. Zij streven naar duurzame creaties.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Arcadis of onze volgende opdrachtgever bbn adviseurs. Ga terug naar opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers ViS Detachering - Architectenbureau Akropolis logo