Arcadis

Bijdrage ViS Detachering

Met Arcadis wordt al sinds één van de eerste jaren van ViS samengewerkt. Onder andere voor functies als Werkvoorbereider, Ontwerper, Toezichthouder / Directievoerder, maar ook voor meer adviserende rollen op bijvoorbeeld het gebied van contractmanagement heeft ViS actief bemiddeld. Als voorbeeld is er een medewerker voor de afdeling Wegen ingezet als Ontwerper waarbij hij met meerdere softwarepakketten, AutoCAD, MX, maar ook 3D Studio Max, ontwerpen heeft uitgewerkt.

De projecten waren hierbij in de sfeer van planvoorbereiding en planuitwerking voor vanzelfsprekend met name wegen, maar tevens breder infrastructureel. Buiten de ontwerp werkzaamheden was hij betrokken bij het maken van offertes, presentaties en oplossingen op het gebied van infrastructuur.

Over Arcadis

Arcadis is wereldwijd toonaangevend als ontwerp- en consultancyfirma voor d natuurlijke en bebouwde omgeving. Zij werken aan duurzame, buitengewone oplossingen. Zij leveren hiertoe diensten op het gebied van ontwerp, advies, engineering en project- en programmamanagement.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Antea Group of onze volgende opdrachtgever Architectenbureau Akropolis. Ga terug naar opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers ViS Detachering - Arcadis logo