Arcadis

Arcadis en ViS Detachering

Al vanaf de beginjaren van ViS werken we samen met Arcadis. ViS medewerkers hebben als Werkvoorbereider, Ontwerper, Toezichthouder / Directievoerder voor Arcadis gewerkt. Ook voor meer adviserende rollen, op bijvoorbeeld het gebied van contractmanagement, heeft ViS actief bemiddeld.

ViS medewerker bij Arcadis

Ontwerper

Via ViS detachering is een Ontwerper ingezet op de afdeling Wegen. Als Ontwerper ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van ontwerpen met behulp van meerdere softwarepakketten, AutoCAD, MX, maar ook 3D Studio Max. De projecten zijn hierbij in de richting van planvoorbereiding en planuitwerking voor vanzelfsprekend met name wegen, maar tevens breder infrastructureel. Buiten de ontwerp werkzaamheden houdt jij je bezig met het maken van offertes, presentaties en oplossingen op het gebied van infrastructuur.

Over Arcadis

Arcadis is wereldwijd toonaangevend als ontwerp- en consultancyfirma voor de natuurlijke en bebouwde omgeving. Zij werken aan duurzame, buitengewone oplossingen. Zij leveren hiertoe diensten op het gebied van ontwerp, advies, engineering en project- en programmamanagement.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Antea Group of onze volgende opdrachtgever Architectenbureau Akropolis. Ga terug naar opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers ViS Detachering - Arcadis logo