Antea Group

Bijdrage ViS Detachering

Al direct bij de start van ViS hebben wij voor de Antea Group (voorheen Oranjewoud) de inzet van een (senior) Contractmanager geregeld. Deze Contractmanager had al veel ervaring in het buitenland met uiteenlopende contractvormen. Vooral op het gebied van Design & Construct (D&C), Engineering & Construct (E&C) en Design, Build, Finance and Maintenance (DBFM) heeft hij voor een aanvulling gezorgd bij Antea. Hierin heeft hij een trekkende rol op het gebied ‘hoe deze contracten goed vorm te geven en te beheersen’. Dit had met name betrekking op de grotere infrastructurele projecten.

Naast deze ‘sleutel’-rol hebben wij als ViS nog een aantal andere functies vervuld, variërend van Werkvoorbereider tot en met Projectleider. Het meest aansprekende hiervan was een medewerker die wij vanuit het buitenland (in dit geval Nieuw-Zeeland) in Nederland hebben weten te bemiddelen voor de functie van Projectcoördinator. Hij had inmiddels bijna 3 jaar ervaring in Nieuw-Zeeland en wilde weer terug naar Nederland. Vanuit Nieuw-Zeeland was het moeilijk solliciteren. Aangezien hij binnen ons netwerk zit, hebben wij op basis van zijn wensen bij opdrachtgevers van ViS geïnformeerd naar de mogelijkheden.

Toen hij in Nederland aankwam kon hij in de eerste dagen direct op gesprek bij 6 opdrachtgevers en na 2 weken is hij aan de slag gegaan bij Antea. Hierbij heeft hij verschillende stedelijk infrastructurele projecten gecoördineerd van ontwerp en bestekken tot en met de volledige verantwoordelijkheid over deze projecten. Hij heeft zich vanuit deze rol ontwikkeld tot een volwaardig Projectleider.

Over Antea Group

Antea Group is een ingenieurs- en adviesbureau dat internationaal opereert. Zij combineren strategisch denken en multidisciplinaire kennis met technische expertise en pragmatisch handelen.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze volgende opdrachtgever Arcadis. Ga terug naar opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers ViS Detachering - Antea Group logo