Antea Group

Antea Group en ViS Detachering

Al direct bij de start van ViS hebben wij voor de Antea Group (voorheen Oranjewoud) kandidaten mogen plaatsen. Vooral op het gebied van Design & Construct (D&C), Engineering & Construct (E&C) en Design, Build en Finance and Maintenance (DBFM). Hierdoor hebben wij een goede samenwerkingsrelatie met deze internationale opdrachtgever.

ViS medewerkers bij Antea

Onze medewerkers hebben gewerkt als Contractmanager, Werkvoorbereider, Projectleider en Projectcoördinator. Binnen deze rollen hebben zij verschillende stedelijk infrastructurele projecten gecoördineerd van ontwerp en bestekken tot en met de volledige verantwoordelijkheid over deze projecten.

Over Antea Group

Antea Group is het thuis van 1500 trotse ingenieurs en adviseurs. Samen bouwen zij elke dag aan een veilige, gezonde en toekomstbestendige leefomgeving. Je vindt bij Antea Group de allerbeste vakspecialisten van Nederland, maar ook innovatieve oplossingen op het gebied van data, sensoring en IT. Hiermee dragen zij bij aan de ontwikkeling van infra, woonwijken of waterwerken. Maar ook aan vraagstukken rondom klimaatadaptatie, energietransitie en de vervangingsopgave. Van onderzoek tot ontwerp, van realisatie tot beheer: voor elke opgave brengen zij de juiste kennis aan tafel. De Antea Group denkt kritisch mee en altijd vanuit de mindset om samen voor het beste resultaat te gaan. Op deze manier anticiperen zij op de vragen van vandaag en de oplossingen voor morgen. Al bijna 70 jaar.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze volgende opdrachtgever Arcadis. Ga terug naar opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers ViS Detachering - Antea Group logo