Akertech

Akertech en ViS Detachering

Akertech en ViS Detachering hebben een gedeelde passie voor techniek. Daarom kunnen de medewerkers van ViS Detachering uitstekende ondersteuning bieden op de projecten van Akertech.

ViS Medewerker en Akertech

Werkvoorbereider Civiele Techniek

In deze rol heeft onze medewerker met name gewerkt aan projecten in het stedelijk gebied. In samenwerking met het projectteam worden zelfstandig verschillende integrale ontwerpen opgesteld. Ook stelt hij aanbestedingsdocumenten op. Uiteraard wordt er regelmatig overleg gevoerd tussen de collega’s in het projectteam.

Over Akertech

Bij dit civieltechnische ingenieurs- en adviesbureau zijn op dit moment meer dan 30 medewerkers werkzaam. Zij heeft toonaangevende projecten gerealiseerd en heeft er nog veel meer op de planning staan. Haar succes heeft zij te danken aan haar betrokkenheid en professionaliteit in combinatie met haar veelzijdige inzetbaarheid. Van omgevingsmanagement tot en met inkoop en van verkeer tot en met stedelijk water, Akertech is van alle markten thuis.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze volgende opdrachtgever Arcadis of de vorige opdrachtgever Antea Group. Ga terug naar opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.