Aannemingsbedrijf Van Gelder

Aannemingsbedrijf Van Gelder en ViS Detachering

Aannemingsbedrijf Van Gelder is een middelgrote aannemer, gespecialiseerd in infrastructurele projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. Bij deze opdrachtgever bieden wij ondersteuning ten behoeve van de realisatie van projecten in de vorm van projectleiding.

ViS Medewerker bij Aannemingsbedrijf Van Gelder

Senior Projectleider

Via ViS Detachering is er een Senior Projectleider Grond-, Weg en Waterbouw aan de slag gegaan. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de coördinatie en de begeleiding van diverse multidisciplinaire civieltechnische grond-, weg- en waterbouw projecten gedurende de voorbereiding en realisatiefase. Als professional stuur je op de planning, kwaliteit, financiën en veiligheid. Daarnaast onderhoud je de in- en externe contacten met stakeholders, onderaannemers en opdrachtgevers. Verder coördineer en instrueer je jouw projectteam en bewaak je de tijdige uitvoering van alle procesonderdelen en de naleving van het KAM-beleid. Met jouw gedreven instelling streef je ernaar het optimale rendement te halen uit jouw personeel en materieel, en projecten succesvol af te ronden.

Over Aannemingsbedrijf Van Gelder

Het aannemingsbedrijf is een multidisciplinaire bouwer van boven- en ondergrondse infrastructuur. Zij verzorgen ook aansluitende infratechniek voor kabels, leidingen, netwerken en telecom. Het bedrijf is landelijk actief. Zij ontzorgen klanten van initiatief, ontwerp en realisatie tot en met het volledige beheer en onderhoud.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Aannemingsbedrijf M. Van Ooijen & Zoon of onze volgende opdrachtgever Donkergroen. Ga terug naar opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers ViS Detachering - Aannemingsbedrijf Van Gelder logo