Aannemingsbedrijf Van Gelder

Aannemingsbedrijf Van Gelder en ViS Detachering

Bij Aannemingsbedrijf Van Gelder is er een medewerker in de rol van Senior Projectleider Grond-, Weg en Waterbouw aan de slag.

Senior Projectleider

De Senior Projectleider Grond-, Weg en Waterbouw is verantwoordelijk voor de coördinatie en de begeleiding van diverse multidisciplinaire civieltechnische grond-, weg- en waterbouw projecten in de regio Zuid-Holland gedurende de voorbereiding en de realisatiefase. Deze professional stuurt op de planning, de kwaliteit, de financiën en de veiligheid. Daarnaast onderhoudt hij de interne en externe contacten met stakeholders, onderaannemers en opdrachtgevers. Verder coördineert en instrueert hij zijn projectteam en bewaakt hij de tijdige uitvoering van alle procesonderdelen en de naleving van het KAM-beleid. Met een gedreven instelling streeft hij ernaar het optimale rendement te halen uit zijn personeel en materieel, en projecten succesvol af te ronden.

Over Aannemingsbedrijf Van Gelder

Het aannemingsbedrijf is een multidisciplinaire bouwer van boven- en ondergrondse infrastructuur. Zij verzorgen ook aansluitende infratechniek voor kabels, leidingen, netwerken en telecom. Het bedrijf is landelijk actief. Zij ontzorgen klanten van initiatief, ontwerp en realisatie tot en met het volledige beheer en onderhoud.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Aannemingsbedrijf M. Van Ooijen & Zoon of onze volgende opdrachtgever Donkergroen. Ga terug naar opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers ViS Detachering - Aannemingsbedrijf Van Gelder logo