Aannemingsbedrijf M. Van Ooijen & Zoon

Aannemingsbedrijf M. Van Ooijen en ViS Detachering

Voor het aannemingsbedrijf M. van Ooijen & Zoon levert ViS ondersteuning op de calculatie en werkvoorbereiding van wegenbouw- en railinfra-projecten (perrons, overwegen, fietsenstallingen etc.).

ViS medewerker bij Aannemingsbedrijf M. Van Ooijen

Bij Aannemingsbedrijf M. van Ooijen is via ViS Detachering een Projectleider Wegen geplaatst.

Projectleider Wegen

De Projectleider Wegen verzorgt hij inschrijvingen, prijsaanbiedingen en de afstemming met contacten met klanten. Naast de reguliere voorbereiding van aangenomen werken heeft de functie een extra uitdaging. Onze medewerker heeft de ruimte om actief mee te kunnen denken in slimme en innovatieve oplossingen binnen de projecten.

Over Aannemingsbedrijf M. van Ooijen & Zoon

Van Ooijen & Zoon in Gouda is een aannemer in spoor- en wegenbouwprojecten. Ze verzorgen de realisatie van asfaltverhardingen en de (her)inrichting van wegen en terreinen, onder meer met bestrating. In de railinfrastructuur verzorgen zij de aanleg en het onderhoud van sporen, perrons, schouwpaden, dienstwegen, geluidsschermen en overwegen. Daarnaast zijn zij thuis in de realisatie van rioleringen en waterbouwkundige werken.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Aannemingsbedrijf Krinkels of volgende opdrachtgever Aannemingsbedrijf Van Gelder of ga terug naar opdrachtgevers overzicht voor een impressie van onze opdrachtgevers.

Logo Aannemingsbedrijf M. Van Ooijen & Zoon - Opdrachtgever van ViS Detachering