Aannemingsbedrijf Krinkels

Aannemingsbedrijf Krinkels en ViS Detachering

Bij aannemingsbedrijf Krinkels bieden wij ondersteuning op het gebied van calculatie en werkvoorbereiding op het bedrijfsbureau. Hierbij wordt een bijdrage geleverd aan het opstellen van offertes, calculaties en EMVI-documenten. Daarnaast verzorgen we de voorbereiding van aangenomen werken op het gebied van groen, infra, water en sport.

ViS medewerker bij Krinkels

Bij aannemingsbedrijf Krinkels is via ViS Detachering een Medewerker Bedrijfsbureau geplaatst.

Medewerker Bedrijfsbureau

De Medewerker Bedrijfsbureau ondersteunt de afdeling die verantwoordelijk is voor de planning en controle van productie en logistieke werkzaamheden. Daarnaast wordt het management team ondersteunt bij het voeren van een efficiënte bedrijfsvoering.

Over Aannemingsbedrijf Krinkels

Het aannemingsbedrijf is een belangrijke speler op het gebied van Groen, Infra, Water en Sport. Zij zijn werkzaam in heel Nederland. De opdrachtgevers waar voor gewerkt wordt zijn erg gevarieerd zoals Rijkswaterstaat, NS, Ministerie van Defensie, diverse waterschappen, gemeenten, provincies, bedrijven en instellingen.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze volgende opdrachtgever Aannemingsbedrijf M. Van Ooijen & Zoon of ga
terug naar opdrachtgevers overzicht voor een impressie van onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers ViS Detachering - Aannemingsbedrijf Krinkels logo