Aannemers

Opdrachtgevers: Aannemers

Onze opdrachtgevers binnen de aannemerij zijn zeer uiteenlopend. We werken samen met aannemers die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld de (rail)infrastructuur, maar ook met aannemers die zich richten op beton en kunstwerken. Onze medewerkers zijn werkzaam voor de volgende aannemingsbedrijven:

Aannemingsbedrijf Krinkels

Bij aannemingsbedrijf Krinkels bieden wij ondersteuning op het gebied van calculatie en werkvoorbereiding op het bedrijfsbureau. Hierbij leveren we een bijdrage aan het opstellen van offertes, calculaties, EMVI-documenten en de voorbereiding van aangenomen werken op het gebied van groen, infra, water en sport.
Lees meer over Aannemingsbedrijf Krinkels

Aannemingsbedrijf M. Van Ooijen & Zoon

Voor het aannemingsbedrijf M. van Ooijen & Zoon levert ViS ondersteuning op de calculatie en werkvoorbereiding van wegenbouw- en railinfra-projecten (perrons, overwegen en fietsenstallingen).
Meer over Aannemingsbedrijf M. Van Ooijen & Zoon

Aannemingsbedrijf Van Gelder

Aannemingsbedrijf Van Gelder is een middelgrote aannemer, gespecialiseerd in infrastructurele projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. Bij deze opdrachtgever bieden wij ondersteuning ten behoeve van de realisatie van projecten in de vorm van projectleiding.
Lees meer over Aannemingsbedrijf Van Gelder

Donkergroen

Donkergroen is een organisatie die volop in ontwikkeling is. ViS Detachering levert bij deze innovatieve en creatieve aannemer een bijdrage op het gebied van projectleiding voor de buitenruimte.
Lees meer over Donkergroen

Heijmans

Bij Heijmans Woningbouw zetten ze graag hun schouders onder uitdagende projecten en staat de klant centraal. Doordat zowel Heijmans als ViS Detachering de mens in hun ondernemen centraal stelt, was er direct een klik. Wij zijn erg blij met en trots op deze samenwerking!
Lees meer over Heijmans

HIG Traffic Systems

HIG Traffic Systems is gespecialiseerd in verkeersregistratie- en detectiesystemen en verkeersmonitoring. Deze aannemer, waar wij al jaren mee samenwerken, is bij ons om de hoek gevestigd. ViS Detachering levert bij deze opdrachtgever versterking door de inzet van projectleiding voor projecten op het gebied van Verkeer Regel Installaties.
Lees meer over HIG Traffic Systems

Lareco

Bij Lareco heeft ViS met name geholpen bij het vervullen van de functie van Uitvoerder waarbij de nadruk lag op rioleringsprojecten in de regio Rotterdam. Deze uitvoerders waren volledig verantwoordelijk voor meerdere projecten.
Lees meer over Lareco

Mourik

Bij Mourik Groot-Ammers heeft ViS Detachering zowel binnen de uitvoering als het bedrijfsbureau functies vervuld en op deze manier een bijdrage geleverd aan de realisatie van projecten. Wij hebben meerdere professionals ingezet bij deze opdrachtgever om op deze wijze een actieve bijdrage te leveren aan de succesvolle verwezenlijking van uiteenlopende projecten.
Lees meer over Mourik

Quercus Boomverzorging

Quercus Boomverzorging is een grote dienstverlener die actief is op het gebied van aanleg en onderhoud van buitenruimte. ViS Detachering levert een bijdrage aan de uitvoering van projecten door de inzet van meerdere Uitvoerders die gespecialiseerd zijn in bos- en natuurbeheer.
Lees meer over Quercus Boomverzorging

Rijndam Revalidatie

Eén van de afdelingen van Rijndam Revalidatie is de afdeling Vastgoedbeheer. Zij zijn verantwoordelijk voor de bouw, verbouw en renovatie van het vastgoed van de organisatie. Voor de vele vastgoedprojecten die dit bedrijf op de plank heeft, levert ViS Detachering een bijdrage door de inzet van extra projectondersteuning.
Lees meer over Rijndam Revalidatie

Thuis in Bouwen

Bij Thuis in Bouwen is via ViS Detachering een werkvoorbereider actief. Onze werkvoorbereider houdt zich met name bezig met luxe woningbouw en krijgt in deze functie veel vrijheid om de diverse en uitdagende werkzaamheden te verrichten.
Lees meer over Thuis in Bouwen

Van Boekel Zeeland

Van Boekel Zeeland is gespecialiseerd in het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van betonbouw en civiel- en cultuurtechnische werken. ViS Detachering levert een bijdrage aan de voorbereiding van deze projecten.
Lees meer over Van Boekel Zeeland

Van der Leij

Van der Leij is een toonaangevend bouwbedrijf en heeft diverse vestigen in de Randstad. Zij werkt gedreven aan onderhoudsprojecten, maar ook aan grootschalige renovatie- en verbouwingsprojecten. ViS Detachering biedt Van der Leij ondersteuning op het gebied van werkvoorbereiding.
Lees meer over Van der Leij

Vermeulen Groep

Vermeulen Groep is actief op het gebied van aanleg, beheer en onderhoud van cultuurtechnische projecten. ViS Detachering levert een bijdrage aan de beginfasen van deze projecten door de inzet van projectcoördinatie.
Lees meer over Vermeulen Groep

Volker Wesselsgroep / KWS Infra / Holland Scherm

Voor een grote speler in ‘bouwend Nederland’ als de VolkerWessels Groep heeft ViS Detachering voor meerdere onderdelen een behoorlijk aantal functies vervuld. Een goed begin is het halve werk en zodoende heeft ViS Detachering onder andere bij KWS Infra ondersteuning ingezet op het gebied van calculatie en werkvoorbereiding.
Lees meer over VolkerWessels / KWS Infra / Holland Scherm

Züblin Civiele Betonbouw

Bij Aannemingsbedrijf Züblin Civiele Betonbouw, voorheen Ippel Civiele Betonbouw, levert ViS Detachering een substantiële bijdrage aan uitdagende civieltechnische betonbouwprojecten in heel Nederland. Denk aan de aanleg en het onderhoud van bruggen, viaducten en A- en N-wegen, maar ook aan bijvoorbeeld kades en steigers bij een containerterminal.
Lees meer over Züblin Civiele Betonbouw

Ook aan de slag bij één van onze opdrachtgevers?

Naast aannemers werken wij ook samen met ingenieurs-, advies- en architectenbureaus en de overheidsinstanties. Bekijk ook onze vacatures Bouwkunde en Civiele Techniek.