Aannemers

Opdrachtgevers: Aannemers

Onze opdrachtgevers binnen de aannemerij zijn zeer uiteenlopend. We werken samen met aannemers die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld de (rail)infrastructuur, maar ook met aannemers die zich richten op beton en kunstwerken. Onze medewerkers voor de volgende aannemingsbedrijven:

Aannemingsbedrijf Krinkels

Bij aannemingsbedrijf Krinkels bieden wij ondersteuning op het gebied van calculatie en werkvoorbereiding op het bedrijfsbureau. Hierbij leveren we een bijdrage aan het opstellen van offertes, calculaties, EMVI-documenten en de voorbereiding van aangenomen werken op het gebied van groen, infra, water en sport.
Lees meer over Aannemingsbedrijf Krinkels

Aannemingsbedrijf M. Van Ooijen & Zoon

Voor het aannemingsbedrijf M. van Ooijen & Zoon levert ViS ondersteuning op de calculatie en werkvoorbereiding van wegenbouw- en railinfra-projecten (perrons, overwegen en fietsenstallingen).
Meer over Aannemingsbedrijf M. Van Ooijen & Zoon

Aannemingsbedrijf Van Gelder

Bij Aannemingsbedrijf Van Gelder hebben wij een Senior Projectleider aan de slag, die gedurende de voorbereiding en de realisatiefase verantwoordelijk is voor de coördinatie en de begeleiding van diverse multidisciplinaire civieltechnische grond-, weg- en waterbouw projecten in de regio Zuid-Holland.
Lees meer over Aannemingsbedrijf Van Gelder

Donkergroen

Bij Donkergroen is een Projectleider van ViS Detachering actief. Tijdens de voorbereiding- en de realisatiefase is hij verantwoordelijk voor de coördinatie en begeleiding
Lees meer over Donkergroen

HIG Traffic Systems

Bij HIG Traffic Systems in Bodegraven leveren wij een ervaren Projectleider VRI (Verkeer Regel Installaties) voor verschillende projecten in Nederland.
Lees meer over HIG Traffic Systems

Ippel Civiele Betonbouw

Bij Aannemingsbedrijf Ippel Civiele Betonbouw, onderdeel van Aannemingsbedrijf Strabag BV, heeft ViS een nieuwe vaste maatvoerder geplaatst.
Lees meer over Ippel Civiele Betonbouw

Lareco

Bij Lareco heeft ViS met name geholpen bij het vervullen van de functie van Uitvoerder waarbij de nadruk lag op rioleringsprojecten in de regio Rotterdam. Deze uitvoerders waren volledig verantwoordelijk voor meerdere projecten.
Lees meer over Lareco

Mourik

Bij Mourik Groot-Ammers heeft ViS zowel binnen de uitvoering als het bedrijfsbureau functies vervuld van Uitvoerder tot en met Werkvoorbereider, Calculator. Naast deze ‘standaard’-rollen is er ook een (inmiddels vaste) medewerker actief die zowel werkvoorbereiding als ontwerp verzorgt in verband met modernere contractvormen.
Lees meer over Mourik

Quercus Boomverzorging

Namens ViS Detachering zijn bij Quercus Boomverzorging twee Uitvoerders werkzaam die gespecialiseerd zijn in bos- en natuurbeheer.
Lees meer over Quercus Boomverzorging

Rijndam Revalidatie

Rijsdam Revalidatie is een bedrijf in de medische verzorgingssector dat gespecialiseerd is in complexe revalidatievraagstukken. Ze zijn een begrip binnen deze markt en bestaan dan ook al 100 jaar. Voor de inzet van een Projectondersteuner heeft ViS zorg gedragen.
Lees meer over Rijndam Revalidatie

Van Boekel Zeeland

Aannemingsbedrijf Van Boekel Zeeland heeft een Werkvoorbereider/Calculator van ViS aan de slag, die gedurende de voorbereiding en realisatiefase verantwoordelijk is voor het calculeren, analyseren.
Lees meer over Van Boekel Zeeland

Vermeulen Groep

Voor de Vermeulen Groep zetten wij een Projectcoördinator in, die tijdens de voorbereiding en aanbesteding verantwoordelijk is voor de coördinatie van voornamelijk grootschalige UAV-gc onderhoudscontracten in de infrastructuur.
Lees meer over Vermeulen Groep

Volker Wesselsgroep / KWS Infra / Holland Scherm

Voor een grote speler in ‘bouwend Nederland’ als de VolkerWessels-groep heeft ViS voor meerdere onderdelen een behoorlijk aantal functies vervuld. Voor onder andere KWS Infra bij meerdere vestigingen heeft ViS Calculators, Werkvoorbereiders en meer in het algemeen een Medewerker Bedrijfsbureau ingezet.
Lees meer over VolkerWessels / KWS Infra / Holland Scherm

Thuis in Bouwen

Bij Thuis in Bouwen is via ViS Detachering een werkvoorbereider actief. Onze werkvoorbereider houdt zich met name bezig met luxe woningbouw en krijgt in deze functie veel vrijheid om de diverse en uitdagende werkzaamheden te verrichten.
Lees meer over Thuis in Bouwen

Ook aan de slag bij één van onze opdrachtgevers?

Naast aannemers werken wij ook samen met ingenieurs-, advies- en architectenbureaus en de overheidsinstanties. Bekijk ook onze vacatures Bouwkunde en Civiele Techniek.