Forteck

Forteck en ViS Detachering

Sinds 2015 zijn wij de samenwerking met aannemersbedrijf Forteck gestart. Dit blijkt een vruchtbare samenwerking, want inmiddels hebben we verschillende van onze medewerkers succesvol bij hen geplaatst.

ViS medewerkers bij Forteck

Senior Werkvoorbereider

In de rol van Senior Werkvoorbereider houden onze medewerkers zich bezig met de engineering van multidisciplinaire projecten. Zij zijn dagelijks actief met het technisch adviseren van opdrachtgevers en de uitvoerende afdeling. Daarnaast worden kostenbegrotingen en calculaties opgesteld. Er worden technische werkomschrijvingen technische tekeningen en diverse plannen en vraagspecificaties gemaakt. Ook worden de bijkomende specialismen binnen de projecten waaronder Bouwkundige, Werktuigbouwkundige en industriële aspecten begeleidt.

Over Forteck

Forteck is een multidisciplinaire infrastructurele aannemer. De opdrachtgevers lopen uiteen van grote industriële bedrijven in het havengebied van Rotterdam tot en met overheden. Forteck beschikt over een eigen ingenieursbureau, ook bekend onder de naam Quadrant Ingenieurs. Zij kenmerken zich door de praktische kennis en ervaring waarmee opdrachtgevers worden bediend. Zij bieden ondersteuning vanaf de ontwerpfase tot en met de realisatiefase van projecten.

Meer verhalen van onze opdrachtgevers

Benieuwd naar onze andere opdrachtgevers? Lees het verhaal van onze vorige opdrachtgever Dentalair of onze volgende opdrachtgever Gebiedsmanagers. Ga terug naar het opdrachtgevers overzicht voor een impressie van al onze opdrachtgevers.

Opdrachtgevers ViS Detachering - Forteck logo