Opdrachtgevers

ViS doet het anders

Onze benadering van arbeidsbemiddeling is wellicht wat bijzonder. Om jou als opdrachtgever optimaal van dienst te zijn, stellen wij allereerst de vragen en wensen centraal van onze kandidaten. Waarom zo eigenwijs? Wij zijn ervan overtuigd dat deze werkwijze ook voor onze opdrachtgevers het optimale resultaat oplevert, en bovendien een duurzaam resultaat: een gedreven en tevreden werknemer. Uit meer dan twintig jaar ervaring weten wij dat deze benadering voor al onze klanten – dat zijn zowel opdrachtgevers als kandidaten – uitstekend werkt. Ons slagingspercentage is hoog en voor kandidaten zijn er legio mogelijkheden om na een detacheringsperiode in vaste dienst te treden.

Gewenste expertise

Uiteraard is het geen probleem om een kandidaat voor jouw organisatie te vinden met de door jou gewenste expertise. Wij hebben een groot netwerk met actief zoekende kandidaten, maar ook met professionals die latent zoekend zijn. Het komt voor dat we met een kandidaat al meerdere jaren contact hebben voordat zich binnen ons netwerk de juiste functie aandient. Met een diepgaande kennis van onze kandidaten en met inachtneming van jouw wensen en eisen, vinden wij vanzelfsprekend de ideale kandidaat voor jouw organisatie.

Onze opdrachtgevers

Onze kandidaten werken voor onder andere deze type opdrachtgevers:

Aannemers

Diverse medewerkers werken bij een aannemingsbedrijf via ViS Detachering. Wij hebben medewerkers gedetacheerd bij onder andere: Aannemingsbedrijf Krinkels, Aannemingsbedrijf M. Van Ooijen & Zoon en Aannemingsbedrijf Van Gelder. Bekijk al onze opdrachtgevers binnen aannemers.

Ingenieurs-, advies- en architectenbureaus

Bij diverse ingenieurs-, advies- en architectenbureaus zijn medewerkers van ViS aan de slag. Zij werken in diverse functies, variërend van Contractmanager tot Toezichthouder/Directievoerder. Wij werken onder andere voor: Antea Group, Arcadis en Forteck. Bekijk al onze opdrachtgevers binnen ingenieurs-, advies- en architectenbureaus.

Overheidsinstanties

Bij diverse overheidsinstanties zijn medewerkers van ViS actief. Onze medewerkers zijn onder andere werkzaam bij gemeenten, provincies, Rijkswaterstaat, waterschappen en omgevingsdiensten. Bekijk al onze opdrachtgevers binnen overheidsinstanties.

Ook aan de slag bij één van onze opdrachtgevers?

Bekijk onze vacatures Bouwkunde en Civiele techniek.