Oh, kom toch eens kijken! De Sint en ViS-pieten zijn langs geweest

Bij ViS Detachering staat de persoonlijke benadering centraal in haar ondernemen. Zo hebben onze Adviseurs volop werkervaring bij de partijen die wij tot onze opdrachtgevers mogen rekenen en zijn zij dus uitstekend in staat om onze medewerkers en kandidaten gedurende het gehele traject te begeleiden.

Naast al het persoonlijke contact met onze medewerkers organiseren wij meerdere keren per jaar gezellige events en leerzame kennissessies, vieren wij de start van onze medewerkers en hun verjaardagen graag mee door een overheerlijke taart of een fruitbox te sturen naar hun werkplek en ook tijdens de diverse feestdagen sturen wij onze medewerkers attenties uit blijk van onze waardering voor hun inzet.

Het is alweer december en wij zijn alvast begonnen met versturen van de eerste verrassingen. Zo zijn de Sint en ViS-pieten weer in het land en ‘strooiden’ zij vorige week sinterklaaspakketten vol lekkernijen en ViS-bureaukalenders naar de medewerkers, opdrachtgevers en relaties van ViS. Wij hebben hier veel positieve reacties op mogen ontvangen, wat ons natuurlijk veel deugd doet.

Spreekt jou dit ook aan en ben jij toevallig op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de bouwkunde of civiele techniek? Dan komen wij graag met jou in contact! Wij zijn telefonisch te bereiken op 0182 82 02 50 of per mail: info@visdetachering.nl