Nieuwste ViS vangst – Hans Plag

Op 9 januari is Hans Plag toegevoegd aan het ViS kantoorteam. Hans komt het team versterken als ervaren adviseur binnen de Bouwkunde. Hij pakt dan ook zowel de recruitment als het accountmanagement voor Bouwkunde functies op. Net zoals de andere ViSsers haalt hij veel voldoening uit het persoonlijke contact met kandidaten, medewerkers en opdrachtgevers.

Passie voor Bouw

Hans Plag - Adviseur Bouwkunde - ViS Detachering De passie voor Bouwkunde ontstond tijdens Hans zijn HTS-studie Commerciële Bouwkunde aan de Haagse Hogeschool. Nadat hij afgestudeerd was is hij zelf werkzaam geweest bij een gemeente, aannemer en ingenieursbureau. Ook in de arbeidsbemiddeling heeft hij ruimschoots ervaring opgedaan. Gedurende zijn loopbaan heeft hij een breed terugkerend netwerk op gebouwd. Graag laat hij zich door dit netwerk op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen in de bouwsector. Bij ViS kan Hans het beste van de twee werelden combineren: bouwkunde en arbeidsbemiddeling.

Ook buiten werktijd in beweging

Ook in zijn vrije tijd is Hans in beweging. Zijn uitlaatklep vindt hij in wandelen en hardlopen. Dit biedt hem rust en ontspanning. Daarnaast houdt hij van reizen, lekker eten en brengt hij graag tijd door met zijn twee kinderen.

Kennis maken met Hans Plag?

Wil je vrijblijvend eens in gesprek gaan om te kijken wat jouw mogelijkheden zijn? Hans maakt graag kennis met je! Mail naar plag@visdetachering.nl of bel naar 06-38077787.

Benieuwd naar de andere leden van het ViS team? Maak kennis met het gehele team van ViS Detachering.