Nieuwste ViS – Suzanne Eikelboom

Suzanne Eikelboom - Adviseur Marketing & Communicatie bij ViS DetacheringIn januari 2018 verwelkomden wij Suzanne Eikelboom in het ViS kantoorteam. Suzanne komt het team versterken als adviseur (online) marketing & communicatie. Zij houdt zich bezig met de communicatie van ViS in de breedste zin van het woord. Denk hierbij aan het onderhouden van de website, het schrijven van nieuwsartikelen en het opzetten en uitvoeren van het marketingplan.

Betrokken en mensgericht

Al op jonge leeftijd had Suzanne affiniteit met taal en bleek ze creatief aangelegd. De keuze voor de opleiding Communicatie lag dan ook voor de hand. Tijdens haar opleiding aan de Christelijke Hogeschool Ede deed Suzanne veel kennis op over communicatie. Ze specialiseerde zich via stages en opdrachten in communicatie in de gezondheidszorg. Na haar afstuderen heeft ze op de communicatieafdeling van een ziekenhuis gewerkt, maar het persoonlijke en mensgerichte karakter van ViS sprak haar erg aan: “Ik vind het belangrijk om echt iets te kunnen betekenen voor anderen. Bij ViS merk je dat de medewerkers in alles op de eerste plek staan, dat maakt ViS voor mij ook zo’n mooie organisatie. Daarnaast ben ik altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en kansen. De werkzaamheden bij ViS zijn erg divers en ik krijg veel vrijheid en mogelijkheden om nieuwe technieken toe te passen,” aldus Suzanne.

Vrije tijd

In haar vrije tijd is Suzanne regelmatig te vinden in de sportschool. Daarnaast schrijft ze graag blogs en speelt ze keyboard. Omdat ze gelooft dat je nooit uitgeleerd bent, is ze altijd wel bezig met een cursus of training gerelateerd aan haar vakgebied.

ViS team

Benieuwd naar de andere leden van het ViS kantoorteam? Maak kennis met het gehele team van ViS Detachering.