Nieuwste ViS-sen – Donna van Koert en Babet Walker

Het ViS-team is sinds het najaar twee collega’s rijker: Donna van Koert versterkt het team Commerciële Ondersteuning en Babet Walker is als Adviseur Online Marketing aan de slag gegaan. Beiden vinden de persoonlijk omgang en het contact met mensen belangrijk in hun werk. Een goede match met ViS Detachering! 

Donna van Koert 

Donna houdt zich naast het onderhouden van contacten, onder andere bezig met het beantwoorden van de telefoon en e-mails, het verzorgen van contracten en het schrijven van vacatureteksten. Genoeg diversiteit aan werkzaamheden. Het contact met mensen en de link met de wereld van bouwers en civiele techneuten maakt dat zij zich bij ViS helemaal op haar plek voelt.
Meer over Donna.

Babet Walker 

In haar rol als Adviseur Online Marketing houdt Babet zich onder andere bezig met het onderhouden van de website, het schrijven van nieuwsartikelen en het verzorgen van diverse marketinguitingen. Babet heeft haar ervaring in diverse (technische) branches opgedaan en bij meerdere bedrijven de marketing en communicatie vanuit het niets opgebouwd. Door vlogs, blogs en webinars blijft ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied.
Meer over Babet.