Nieuwste ViS – Mariska Kreffer

Commerciële Ondersteuning

Sinds medio september is ViS een collega rijker. Mariska Kreffer is het Commerciële Ondersteuning team komen versterken. Samen met Denise, Deborah en Cherise verzorgt zij onder andere het contact met kandidaten, medewerkers en opdrachtgevers. Maar ook het beantwoorden van de telefoon en e-mail en het op orde houden van de administratie is een kleine greep uit de taken die zij uitvoeren.

Achtergrond Mariska KrefferMariska Kreffer - Commerciële Ondersteuning bij ViS Detachering

Na de middelbare school heeft Mariska de opleiding tot Managementassistente aan het ID College gevolgd. Toen zij deze afgerond had vond zij een baan als accountmanager in de projectinrichting. Hier heeft zij veel geleerd, maar toch groeide de behoefte om nog door te leren. Haar keuze viel op de opleiding Office Manager bij Schoevers. Inmiddels heeft zij deze bijna afgerond en in december hoopt zij haar diploma te mogen ontvangen. Zij werkt momenteel vier dagen bij ViS, want de vijfde dag van de week besteedt zij aan haar opleiding. Mariska haalt voldoening uit het onderhouden van contacten. Daarnaast vindt zij het leuk om veel diverse werkzaamheden uit te voeren, vandaar ook haar keuze voor ViS.

Vrije tijd

In haar vrije tijd onderneemt Mariska graag leuke activiteiten met haar vriendinnen. Hierbij kun je denken aan winkelen, uit eten en het bezoeken van festivals. Ook Mariska heeft een gezonde portie reislust, zij maakt namelijk graag stedentrips.

ViS team

Benieuwd naar de andere leden van het ViS kantoorteam? Maak kennis met het gehele team van ViS Detachering.