Nieuwste ViS – Cherise Starreveld

In de lente komt de natuur weer tot bloei. Ook bij ViS is er deze maand groei! Op 4 april 2017 verwelkomden wij Cherise Starreveld in het ViS kantoorteam. Cherise gaat aan de slag bij ViS in de rol van Commerciële Ondersteuning. Zij werkt graag in een dynamisch bedrijf, waar op persoonlijke wijze gecommuniceerd wordt met elkaar: een goede match met ViS!

Achtergrond Cherise Starreveld

Cherise Starreveld - Commerciële Ondersteuning bij ViS Detachering Cherise heeft de opleiding Directiesecretaresse afgerond. Vervolgens heeft zij veel werkervaring opgedaan in diverse ondersteunende rollen op het gebied van financiën, sales en office management. Ondersteunen en ontzorgen is waar zij voldoening uit haalt. Zij komt het beste tot haar recht in een functie waar geen enkele dag hetzelfde is. Bij ViS is zij aan het juiste adres, want bij de functie van Commerciële Ondersteuning komen een hoop diverse werkzaamheden kijken. Ook van het onderhouden van contacten met onze opdrachtgevers en medewerkers krijgt zij energie. Dit past dan ook goed bij haar sociale karakter.

Vrije tijd

In haar vrije tijd is Cherise regelmatig in de sportschool of op het strand te vinden. Maar ook stedentrips maakt zij graag. Wanneer zij gewoon in Nederland is, vindt zij het heerlijk om uit eten te gaan. Het is dé sport om nieuwe restaurantjes en hotspots te ontdekken. Fotografie is een hobby die zij graag nog verder zou willen ontwikkelen.

ViS team

Benieuwd naar de andere leden van het ViS team? Maak kennis met het gehele team van ViS Detachering.