InfraTech 2019

Bezoek ons op de InfraTech 2019

14-18 januari | HAL 1 | STAND 1.519 | Ahoy Rotterdam

Hoe ‘Future Proof’ is jouw carrière?

Toewijding is onze techniek, daarom nemen wij ook tijdens de drukke beurs graag de tijd om je beter te leren kennen en bespreken we hoe we jouw carrière ‘future proof’ kunnen maken. Vul het onderstaande formulier in en maak een afspraak met één van onze adviseurs voor een kennismaking tijdens de InfraTech 2019. Nog geen toegangskaart? Vraag onderaan deze pagina een gratis entreekaart aan.

Maak een afspraak met onze adviseurs tijdens de InfraTech 2019!

Kop koffie tijdens InfraTech 2019

Tijdens de InfraTech 2019 staan wij met ons team klaar om:

  • jou te leren kennen;
  • je carrièrekansen te bespreken;
  • je meer te vertellen over onze gave projecten en opdrachtgevers;
  • te kijken of wij samen ‘future proof’ zijn;
  • het lekkerste kopje koffie van de hele beurs voor je te maken!

Gratis registratie!
Je ontvangt je entreekaart digitaal

Waarom werken voor ViS Detachering? Een ViS professional aan het woord

Peter Vergouwe, senior adviseur Systems Engineering

Een van de mooie aspecten van ViS is dat alles bespreekbaar is en een tevreden werknemer voorop staat. Je kunt als professional gedreven je vak beoefenen met alle voorzieningen die je daarvoor nodig hebt. De adviseurs weten door hun werkervaring in de sector wat je als professional nodig hebt. Een leuke bijkomstigheid zijn de attenties met verjaardagen en feestdagen, of de bedrijfsuitjes en kennissessies waar je frequent je collega’s kunt treffen.

Peter Vergouwe, Senior Adviseur Systems Engineering bij Rijkswaterstaat

Lees hier het volledige verhaal van onze medewerker Peter Vergouwe, inmiddels ruim 6 jaar werkzaam voor ViS Detachering.

Over InfraTech 2019 | Future Proof

Future Proof. Klaar voor de toekomst. Het thema van de InfraTech 2019. Toepasselijk voor de hele branche, dus ook voor ViS Detachering. Bij ons staat de kandidaat centraal en investeren we in duurzame relaties. Deze aanpak is voor ons bewezen Future Proof.

InfraTech 2019 is hét kennisplatform waar de opdrachtgevers, aannemers, ingenieursbureaus en toeleveranciers laten zien waarom de Nederlandse infrasector al jarenlang tot de wereldtop behoort.

“HOE ÉÉN KOPJE KOFFIE JE CARIÈRE KAN VERANDEREN”