Nieuwjaarsborrel ViS in GeoFort

Afgelopen zaterdag (13 januari) vond de jaarlijkse ViS-nieuwjaarsborrel voor onze medewerkers plaats. Tijdens deze borrel blikten we terug op het afgelopen jaar, proostten we op het nieuwe jaar en hadden we de gelegenheid om even bij te kletsen. De locatie voor deze nieuwjaarsborrel was dit jaar het grensverleggende GeoFort te Herwijnen.

ViS Nieuwjaarsborrel 2018Nieuwjaarsborrel 2018: Speuren en ontdekken in GeoFort

Rond 12.00 uur druppelden de eerste ViSsers met hun guppies binnen. Na een korte toespraak en een heerlijke lunch begonnen we aan onze ontdekkingstocht op het forteiland. Zowel buiten als binnen was er genoeg te beleven. Via diverse interactieve activiteiten en onderdelen konden we experimenteren met oude en moderne geo-technieken. We probeerden onze weg te vinden in ondergrondse gangen en bouwden torens die sterk genoeg waren om aardbevingen te weerstaan. In de betoverde zandbak zagen we het zand van kleur veranderen terwijl we bergen en grachten creëerden. Sommige ViSsers zochten de uitdaging in de escaperoom en probeerden binnen de tijd te ontsnappen uit de handen van de Duitse officier.

Het ViS-pakket

ViS-pakket nieuwjaarsborrel

Traditiegetrouw ontvingen al onze medewerkers een 
ViS-pakket als nieuwjaarsgeschenk. Met dit pakket bedanken we hen voor hun inzet in 2017 en zien we uit naar de voortzetting van de duurzame relatie in 2018. We kijken terug op een geslaagde nieuwjaarsborrel en vonden het leuk om op deze informele wijze met iedereen bij te praten.

Werken bij ViS

Benieuwd hoe het is om te werken bij ViS Detachering? 
Wij leggen graag onze persoonlijke werkwijze uit. Neem eens een kijkje bij onze vacatures en de opdrachtgevers voor wie we werken. Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@visdetachering.nl of 0182-820250.