Nieuwjaarsborrel ViS in Corpus

Afgelopen zaterdag (7 januari) gaf ViS de jaarlijkse nieuwjaarsborrel voor (oud)medewerkers. Tijdens deze nieuwjaarsborrel blikken we terug op het afgelopen jaar, proosten we met z’n allen op het nieuwe jaar en hebben we de gelegenheid om even bij te kletsen. Dit jaar vond het plaats in Corpus te Oegstgeest.

Nieuwjaarsborrel 2017: Corpus en Reis door de mens

Rond 12.00 druppelden de eerst ViSsers met hun guppies binnen. Na een heerlijke lunch maakten we een interactieve reis door de mens. Het is tijdens deze rondleiding net alsof je in je eigen lichaam loopt. We hebben onder andere de baarmoeder, de darmen, het hart, de tong, de ogen, de neus en de hersenen van binnenuit gezien. We leerden een hoop leuke feitjes. Wist je bijvoorbeeld dat de linkerhersenhelft de rationele beslissingen maakt en de rechterhersenhelft de emotionele keuzes? En dat we wel 12 jaar op een mensenleven praten? Na deze interessante reis vervolgden we onze weg door ‘Mijn Corpus’, het interactieve informatiedeel van Corpus. Hier deden we allerlei leuke testjes en uitdagende games. Zo konden de guppies bijvoorbeeld zien hoe ze er over 30 jaar uit zien. Tot slot praatten we met elkaar bij onder het genot van een drankje en een versnapering.

Impressie nieuwjaarsborrel vis detachering corpus
Impressie van de ViS nieuwjaarsborrel 2017

ViS-pakket

Het VIS-pakket

Traditiegetrouw ontvingen alle (oud)medewerkers een ViS-pakket als nieuwjaarsgeschenk. Met dit ViS-pakket bedanken we alle medewerkers voor hun inzet in 2016 en kijken we uit naar de voortzetting van de duurzame relatie in 2017. Wij vonden het een geslaagde dag en kijken uit naar de volgende bijeenkomst!

Werken bij ViS

Benieuwd naar hoe het is om te werken bij ViS Detachering? Wij leggen graag onze persoonlijke werkwijze uit. Neem eens een kijkje bij onze vacatures en de opdrachtgevers voor wie we werken. Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op via info@visdetachering.nl of 0182-820250.