Nieuwe ViSsen op kantoor: welkom Gerard en Marloes!

In maart zijn er op kantoor wederom twee nieuwe ViSsen gestart. Gerard Schreur-De Dobbelaere in de functie van Adviseur Bouwkunde en Marloes Moors is het team Commerciële Ondersteuning komen versterken. We heten deze twee aanwinsten voor het team van harte welkom!

Marloes Moors

Marloes is van origine een Brabantse en voor de liefde verhuisd naar Zuid-Holland. Na het afronden van haar studie Office Management bij Schoevers, is zij bij diverse organisaties aan de slag gegaan. Hierdoor heeft zij ruime ervaring opgebouwd als allround ondersteuner. Door de diversiteit die bij haar werk komt kijken, voelt zij zich bij ons als een vis in het water! Lees meer over Marloes.

Gerard Schreur-De Dobbelaere

Gerard richt zich in zijn rol als Adviseur Bouwkunde op het opbouwen van relaties met kandidaten en opdrachtgevers. Zijn doel is om een duurzame samenwerking te creëren tussen de kandidaat, de opdrachtgever en ViS. Een samenwerking waarbinnen alle betrokken partijen met elkaar hetzelfde doel nastreven en elkaar aanvullen waar nodig. Hiermee draagt Gerard vanuit ViS bij aan succesvolle projecten en gestroomlijnde loopbanen.

Het was voor Gerard een bewuste keuze om niet voor een grote partij te gaan, maar te kiezen voor een partij waar kwaliteit, persoonlijk contact en de menselijke maat voorop staan. Niet zo gek dus dat hij bij ViS terecht is gekomen! Lees meer over Gerard.

Benieuwd naar het hele ViS-team op ons kantoor in Reeuwijk? Bekijk hier het hele team.