Nieuwe ViS op kantoor: Rafik Lazar

Vanaf deze week is het ViS-team een collega rijker: Rafik Lazar komt ons team versterken als Adviseur Bouwkunde. In deze functie pakt hij zowel het recruitment als het accountmanagement voor bouwkundige functies op. Net als de andere ViSsers haalt Rafik veel voldoening uit het persoonlijke contact met kandidaten, medewerkers en opdrachtgevers.

Ervaring Rafik Lazar

Rafik is na zijn studie Technische Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam als Accountmanager bij verschillende mediabedrijven in Amsterdam gaan werken. Na meer dan vijftien jaar was Rafik toe aan een nieuwe uitdaging. Rafik had de wens om tijdens het uitoefenen van zijn werk een maatschappelijke rol te vervullen, zoals het helpen van mensen om hun droombaan te vinden in een sector die aansluit bij zijn Technisch Bedrijfskundige achtergrond. Om deze reden koos hij ervoor om in de arbeidsbemiddeling te gaan werken. De afgelopen twee jaar heeft Rafik ervaring op gedaan als Accountmanager in de Bouwkunde. Zijn klanten waren vooral bouwkundige aannemers in de Randstad.

Vrije tijd

Rafik spendeert zijn vrije tijd graag met zijn gezin. Vorig jaar is hij naar Rotterdam verhuisd en er valt nog heel wat te doen aan zijn nieuwe huis, waardoor hij regelmatig aan het klussen is. Sporten probeert hij weer op te pakken na een druk jaar: hij jogt regelmatig en start binnenkort weer met kickbokslessen. Lees meer over Rafik.