Nieuwe ViS – Didier Vorselaars

Didier Vorselaars, adviseur Bouwkunde bij ViS DetacheringIn de lente komt alles tot bloei en ook bij ViS is er deze maand groei! Per april zijn wij namelijk een collega rijker. Didier Vorselaars komt ons kantoorteam versterken als Adviseur Bouwkunde. In deze functie pakt hij zowel het recruitment als het accountmanagement voor bouwkundige functies op. Net als de andere ViS’sers haalt Didier veel voldoening uit het persoonlijke contact met kandidaten, medewerkers en opdrachtgevers.

Ervaring in Bouwkunde

Na het succesvol afronden van de HTS Bouwkunde in Rotterdam heeft Didier de stap gemaakt naar de TU in Delft. Tijdens zijn studie heeft hij veel ervaring opgedaan bij diverse architectenbureaus, maar in deze periode heeft hij ook zijn eerste ervaring in de arbeidsbemiddeling gehad. Het werken met verschillende partijen en de zoektocht naar de juiste combinatie is hem altijd bijgebleven. Gelijktijdig met het behalen van zijn diploma kwamen ook de eerste opdrachten binnen. Daarom is hij vrijwel direct na zijn opleiding gestart met zijn eigen bureau. Na 7 jaar vol enthousiasme ondernemer te zijn geweest, bekroop hem toch de wens om zijn opgedane kennis en netwerk op een andere manier in te zetten. Na een korte zoektocht vond hij zijn ideale betrekking bij de mensen van ViS Detachering.

Vrije tijd

Naast zijn werk is Didier graag druk met zijn gezin, vrienden en verricht hij allerhande klussen in en om het huis. Er worden vele plannen getekend en uitgevoerd, variërend van tuinhuisjes en boomhutten tot diverse meubels. Wonend aan de Rotte kan een flinke wandeling met de hond hem ook een rustmoment geven.

Kennismaken met Didier?

Wil je vrijblijvend in gesprek gaan om te kijken wat jouw mogelijkheden zijn? Didier maakt graag kennis met je! Mail naar vorselaars@visdetachering.nl of bel naar 06 28400839.

Benieuwd naar de andere leden van het ViS team? Maak kennis met het gehele team van ViS Detachering.