Nieuwe recruiter ‘stormachtig’ van start

Op de magische datum 10-10-2012 is een nieuw recruitmentbureau gestart voor professionals in financiële disciplines: STORM Financial Recruitment. STORM is opgericht door Arnold Bouman, die kan bogen op een uitgebreid netwerk van professionals en organisaties in de financiële branche. Aandeelhouders zijn Gijs van Ierssel en Pieter-Bas Slee van ViS Detachering, het recruitmentbureau voor Bouwkunde en Civiele Techniek. Met meer dan tien jaar ervaring met detachering en werving & selectie, treden Van Ierssel en Slee bovendien op als adviseur.

Werkzaamheden STORM

STORM rekruteert toptalenten in financiële functies voor financials als banken en verzekeraars. Maar zij rekruteren ook voor financiële afdelingen van bedrijven in verschillende economische segmenten. “Met een uitgebreid netwerk in de financiële wereld is STORM in staat iedere recruitmentopdracht succesvol uit te voeren”, licht Arnold Bouman zijn initiatief toe. “STORM wil professionals voor langere tijd aan zich binden, door nadrukkelijk tegemoet te komen aan de groeiende behoefte van flexwerkers en zzp’ers aan transparantie. Zij hanteert de menselijke maat, houdt de lijnen kort en wil voor alles eerlijk zaken doen. Ons uitgangspunt: iedere organisatie, iedere professional en ieder proces is uniek.”

Duurzaam

In zijn bedrijfsvoering heeft STORM speciale aandacht voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Bouman: “We rijden liever in een Prius dan in een Porsche en gebruiken zo weinig mogelijk papier. Er was nog geen recruitmentbureau voor financials dat expliciet rekening houdt met de drie-eenheid ‘people, planet, profit’. We streven niet alleen naar winstmaximalisatie, maar houden voortdurend rekening met de gevolgen van ons doen en laten voor het milieu. We willen een werkrelatie met partners waarin we elkaar stimuleren tot duurzaamheid. We willen ook onszelf daarin blijvend ontwikkelen.”