De nieuwe huisstijl van ViS Detachering

Verfrissing van de huisstijl

Bij de oprichting van ViS Detachering in 2005 wilden Gijs van Ierssel en Pieter-Bas Slee zich onderscheiden. ViS Detachering kenmerkt zich dan ook door de transparante en persoonlijke werkwijze. De slogan “persoonlijk anders” drukte dit uit. De huisstijl bestaat uit de kleuren groen en geel. Deze kleuren zijn verwerkt in de website en alle online en offline uitingen. Ondanks dat we nog steeds tevreden waren met de huisstijl, was deze wel aan wat verfrissing toe. Per 16 mei 2017 introduceren wij daarom de nieuwe huisstijl van ViS Detachering! De groene kleur blijft, maar de gele kleur verdwijnt naar de achtergrond en maakt plaats voor wit. Daarnaast hebben we ook gekozen voor een nieuw lettertype.

Logo

Het logo van ViS is bij de vernieuwing niet achtergebleven. De technische afbeelding van de rode poon blijft een belangrijk onderdeel van ons logo. Oordeel zelf:

Oude logo ViS Detachering
Het oude logo
Nieuwe Huisstijl ViS - Nieuwe logo ViS Detachering
Nieuw logo

 

Slogan

De slogan is met de jaren veranderd van “persoonlijk anders” naar “toewijding is onze techniek”. Deze slogan is nog steeds van toepassing in onze nieuwe huisstijl.

Nieuwe huisstijl ViS Detachering - Slogan - Toewijding is onze techniek
Slogan ViS Detachering

Visitekaartjes

Ook de visitekaartjes hebben een opfrisbeurt gekregen. Bekijk hieronder een van de visitekaartjes in de nieuwe stijl.

Nieuwe huisstijl ViS Detachering - visitekaartje Stephan van der Steen
Nieuw visitekaartje

Briefpapier en overig papier

Naast het logo en de visitekaartjes hebben we ook het briefpapier en de enveloppen in een nieuw jasje gestoken. Daarnaast zijn er “with compliments” cards ontwikkeld en zijn we bezig met visuele middelen om ons pand beter zichtbaar te maken.

Trots op de nieuwe huisstijl

Wij zijn erg blij met en trots op de nieuwe huisstijl! In onze ogen sluit deze huisstijl aan bij ViS Detachering en de tijd van nu. We zijn benieuwd wat jullie ervan vinden.