Lekker kopje koffie op de InfraTech?

Een goed gesprek met een lekker kopje koffie, daar houden we van! ViS Detachering neemt in januari 2017 weer deel aan de InfraTech. Voor de 5e keer op rij ontvangen we je graag in onze stand op nummer 1.531 om kennis te maken of om weer even bij te praten.

De perfecte koffie

ViS Detachering maakt zich op voor de InfraTech. Hiertoe hebben Pieter-Bas, Didi en Stephan een SCAE Barista certificaat gehaald om de perfectie koffie.
V.l.n.r.: Pieter-Bas, Didi en Stephan.

Omdat we bij ViS van maatwerk houden, verzorgen we graag persoonlijk een lekker kopje koffie, espresso of cappuccino. Om je hiervan te kunnen voorzien hebben Pieter-Bas, Stephan en Didi een barista cursus gevolgd. Alle barista skills kwamen aan bod: diverse koffiebonen, het malen, doseren en tampen, het brouwen en de extractie van koffie en het opschuimen van melk.

De drie ViSsers hebben zowel het theorie- als praktijkexamen succesvol afgelegd. Nu mogen zij zich met recht een echte barista noemen! Deze vaardigheden laten wij je graag zien, maar voornamelijk proeven. Op de InfraTech beurs voorzien wij je graag van een heerlijke espresso, cappuccino of americano bereid in een echte Italiaanse espressomachine. Zo kan het gesprek goed beginnen!

Duurzaam

Wij vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. Daartoe zullen wij de koffiebonen van Pure Africa gebruiken. Zij investeren €1 in microkredieten voor elke kilo koffie. Hiermee krijgen de lokale boeren de kans om een betere economische positie te creëren. Daarnaast schenken wij de koffie in biologisch afbreekbare kopjes, die 100% composteerbaar zijn.

Goed gesprek

Een persoonlijke band met onze (toekomstige) medewerkers vinden wij belangrijk. We benaderen de markt dan ook vanuit de kandidaat. Ook de persoonlijke relatie met opdrachtgevers draagt bij aan een goede samenwerking. Graag gaan we dus met jou in persoonlijk gesprek onder het genot van een goed kopje koffie.

Tot op de InfraTech?

We zien jullie graag op de InfraTech van 17 januari tot en met 20 januari 2017 in onze stand op nummer 1.531! Registreer hier jouw gratis bezoek. Tot dan!