Kalinka van der Stelt wint iPad actie ViS Detachering

En de winnaar van de iPad is…

ViS Detachering was op 20-23 januari prominent aanwezig op de InfraTech 2015, de grootste vakbeurs op het gebied van infrastructuur in Nederland. De speciale actie ‘Schrijf je in bij ViS en maak kans op een iPad mini’, was volgens initiatiefnemer Pieter-Bas Slee van ViS een groot succes. Gelukkige winnaar: Kalinka van der Stelt.

Kort na de toonaangevende vakbeurs, waarop traditioneel de volledige ‘infraketen’ zich presenteert, mocht Kalinka de felbegeerde iPad mini komen ophalen op het kantoor van ViS in Reeuwijk. Haar zoon was getuige. Kalinka toonde zich verrast: “Dit had ik niet verwacht. Ik doe vaker mee met acties, maar dit is de eerste keer dat ik zo’n mooie prijs win.”

InfraTech 2015

ViS deed voor de derde keer mee aan de InfraTech. Een mooie en enerverende beurs, vindt Pieter-Bas Slee. “Het is altijd goed om in een ontspannen sfeer in een eigen stand bij te praten met oude bekenden. Zo’n beurs is bovendien de ideale omgeving om ViS onder de aandacht te brengen van nieuwe kandidaten en toekomstige opdrachtgevers. Uiteraard zijn wij op de InfraTech 2017 ook weer van de partij.”

Winnares iPad mini ViS actie
Kalinka van der Stelt neemt haar prijs in ontvangst.