Jean de Vries 10 jaar in dienst!

1 februari 2022 was Jean de Vries 10 jaar in dienst bij ViS Detachering! Bij ViS bouwen we dagelijks met veel plezier aan duurzame relaties en samenwerkingen, dus dit was een erg mooie gelegenheid om Jean in het zonnetje te zetten en hem te bedanken voor al zijn toewijding en inzet.

In de functie van Projectleider / -manager is Jean in de afgelopen jaren bij diverse opdrachtgevers werkzaam geweest, zoals bij de gemeente Gouda, gemeente Etten-Leur en bij het Havenbedrijf Rotterdam. Op dit moment is hij werkzaam bij de gemeente Utrecht en bij het Ingenieursbureau Drechtsteden. Jean heeft zijn steentje mogen bijdragen aan veel toonaangevende projecten. Één daarvan is de Prins Clausbrug in Dordrecht. Deze brug is afgelopen oktober door prinses Beatrix geopend: lees hier meer over dit project.

Gisteren (14 februari 2022) was het moment dat we het jubileum met elkaar konden vieren. We kwamen op ons kantoor in Reeuwijk bij elkaar voor een heerlijke lunch en daar overhandigde Pieter-Bas aan Jean een welverdiend en passend cadeau.

Wij willen Jean nogmaals enorm bedanken voor al zijn toewijding en inzet en kijken uit naar een verdere fijne samenwerking!